Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Preţuri

MATERIALE DE CONSTRUCŢII DIN CERAMICĂ BRUTĂ Cerere complet atipică

Bursa Construcţiilor 8 / 2008 /

Cererea a fost anul acesta complet atipică, susţine domnul Nicolae Neag, director comercial al "Siceram" Sighişoara. Dacă în lunile de început ale anului - ianuarie, februarie şi martie, cererea a fost mai mare decât în perioada similară a anilor anteriori, începând cu luna iunie s-a simţit o uşoară diminuare a cererii.

Finanţare

Investiţii

Consilier

Legea

Finanţări de 90% de la stat pentru montarea de panouri solare pentru încălzire

Bursa Construcţiilor 8 / 2008 /

Asociaţiile de locatari şi cei care locuiesc la casă ar putea accesa, chiar din 2008, o finanţare nerambursabilă de 90% din suma necesară instalării de panouri solare pentru încălzire, după aprobarea reglementărilor necesare, a spus şeful Administraţiei Fondului de Mediu (AFM), Mihai Toti.

Companii

Internaţional

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor