Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

Complex rezidenţial în Chitila

Fotoreportaj /

Complex rezidenţial în Chitila
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  În oraşul Chitila, din Ilfov, companiile Elisei&Lazăr Elite Rezidenţial şi Premium Lving Nord construiesc un complex de locuinţe colective şi individuale cu regim de înălţime subsol/demisol, parter şi etaj. Lucrările prevăd şi împrejmuirea şi sistematizarea terenului, realizarea căilor de acces, branşamente, utilităţi şi racorduri, înfiinţarea reţelei de apă potabilă, realizarea canalizării menajere şi pluviale, a reţelelor de gaze naturale şi electricitate, construirea de piscine, organizarea de şantier şi operaţiuni cadastrale.

  Proiectantul general este SC KXL, iar constructorul este SPOT ILLY Construct. Lucrările au început în mai 2021 şi sunt programte să fie finalizate în aceeaşi lună din 2023.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional