Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

GABRIELA FIREA:"Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intră în linie dreaptă"

M.A.I. Ştirile Zilei /

"Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intră în linie dreaptă"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat autorizaţia de construire pentru lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Proiectul prevede devierea şi modernizarea tuturor reţelelor edilitare din zonă - apă, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicaţii şi sistematizarea drumurilor, transmite un comunicat remis Redacţiei noastre.

"Este un proiect esenţial pentru fluidizarea traficului din Bucureşti. Pentru că zona Doamna Ghica este una foarte aglomerată, la propunerea mea, la începutul anului, au fost aprobaţi de către CGMB indicatorii tehnico-economici. În primăvara am semnat contractul pentru proiectare şi execuţie cu Trustul de Clădiri Metropolitane, iar acum am semnat autorizaţia de construire", afirmă Gabriela Firea, citată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

Conform sursei citate, proiectarea a durat trei luni şi, conform contractului, lucrările se vor finaliza in 12 luni.

Costul estimat al lucrărilor este de 28 de milioane de euro, informează acelaşi comunicat.

Proiectul vizează realizarea unui pasaj suprateran la intersecţia străzilor Doamna Ghica cu Şoseaua Colentina şi are în vedere o îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie şi transport din zonă, asigurând o mai mare siguranţă şi o fluidizare a circulaţiei în zona de nord est a Capitalei. Pasajul superior va avea o parte carosabilă alcătuită din două benzi de circulaţie pe sens.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective