Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Lucrări de conservare la Mănăstirea Căldăruşani

Fotoreportaj /

Lucrări de conservare la Mănăstirea Căldăruşani
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Mănăstirea Căldăruşani investeşte, din bani europeni (prin Programul Operaţional Regional), în conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului cultural din Ansamblul de monumente istorice al mănăstirii, situată în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov.

  Proiectul general este realizat de SC SPA Inovations SRL, iar lucrările de construcţie sunt efectuate de SC Carolin SRL. Termenul de execuţie este de 24 de luni, data demarării investiţiei fiind martie 2021 şi finalizarea lucrărilor fiind stabilită pentru aceeaşi lună a anului viitor.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Piaţa Imobiliară

  Amenajări

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Legea

  Internaţional