Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

PLANURI URBANISTICE GENERALEPloieşti: Licitaţie pentru atribuirea contractului de proiectare

F.A. Consilier /

Doar două etape au fost realizate în procedura de reactualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Ploieşti, când a încetat contractul pentru realizarea prin ajungerea la termen. Domnul Daniel Dumitru, de la Serviciul Dezvoltare Urbană şi Metropolitană, ne-a spus că proiectantul iniţial a fost asociaţia compusă din "Toping Company" SRL Ploieşti şi "Altrix Service" SRL Cluj Napoca. Următorul proiectant va fi anunţat după licitaţia ce va fi organizată pentru atribuirea contractului de prestări servicii având ca obiect realizarea P.U.G.-ului.

Cele două etape realizate vizează reambularea planului topografic şi avizarea acestuia, precum şi studiul geotehnic. Pentru noua etapă urmează să fie anunţată tema de proiectare în care se vor concretiza modificările solicitate.

Domnul Dumitru ne-a spus că tendinţele constante de dezvoltare ale oraşului şi de atragere a dezvoltării din periurban au fost în ultimii 20 de ani cele pe axa nord-vest.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective