Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Preţuri /

Preţuri medii ale materialelor de construcţii
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Notă: Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea începutul lunii iulie 2022.

  Comercianţii menţionează că prţþurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

  Aşteptăm oferta firmei dumneavoastră prin e-mail la adresa marketing@bursa.ro sau la numărul de fax: 021312.45.56, cu menţiunea "Pentru rubrica Preţuri medii ale materialelor de construcţie".

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Piaţa Imobiliară

  Amenajări

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Legea

  Internaţional