Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

PROIECTE INVESTIŢIISe reia licitaţia pentru reabilitarea Palatului Cultural din Lupeni

F.A. Investiţii /

Se reia licitaţia pentru reabilitarea Palatului Cultural din Lupeni

Licitaţia pentru execuţia lucrărilor de reabilitare a Palatului Cultural din Lupeni a fost contestată de unul dintre participanţi, SC Construcţii Feroviare Drumuri Poduri SRL şi anulată de către Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor.

Ca urmare licitaţia va fi reluată în luna octombrie, speră reprezentanţii primăriei Lupeni, având în vedere că spre finele lunii septembrie anunţul de licitaţie era finalizat.

Primăria oraşului Lupeni din judeţul Hunedoara a obţinut 6,3 milioane lei fonduri nerambursabile pentru reabilitarea Palatului Cultural din localitate. Contractul de finanţare a fost semnat la 25 august. Valoarea totală a proiectului, care se va derula pe parcursul a 24 luni, este de 9,12 de milioane lei, din care 6,38 de milioane constituie fonduri nerambursabile. Firma care a realizat proiectarea este S.C. Euro Job S.R.L.

Pe parcursul celor 20 de luni destinate execuţiei proiectului vor fi realizate repararea şi consolidarea fundaţiei, repararea tencuielilor interioare şi exterioare, zugrăveli, reabilitare centrală termică, înlocuirea tâmplăriei ferestrelor şi a uşilor, repararea - înlocuirea conductelor de alimentare cu apă, reparaţii la instalaţiile electrice, înlocuirea corpurilor de iluminat, amenajarea grupurilor sanitare, înlocuirea obiectelor sanitare, înlocuirea şarpantei, înlocuirea învelitorii din tablă, înlocuirea copertinelor din ţiglă în zonele afectate, înlocuirea tubulaturii din tablă ce colectează şi asigură scugerea apelor pluviale de pe acoperiş.

Va fi achiziţionat mobilierul, echipamentele audio şi video, cortina etc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective