Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Ziua Naţională a Constructorului sărbătorită pe 14 septembrie

I.I Ştirile Zilei /

Ziua Naţională a Constructorului sărbătorită pe 14 septembrie

Casa Socială a Constructorilor în parteneriat cu Federatia Generală a Sindicatelor Familia, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii, Universitatea Terhnică de Construcţii Bucureşti, având alături antreprenori, lucrători, parteneri de dialog social din ţară şi din străinătate, bucurându-ne de prezenţa unor distinşi invitaţi din mediul social, instituţional şi politic am sărbătorit, sâmbătă, 14 septembrie Ziua Naţională a Constructorului.

Eveniment aflat la prima ediţie, Ziua Naţională a Constructorului, zi de cinstire a constructorului român, conform Legii nr. 350/2018, a fost unul în care s-au regăsit în acelaşi loc bucuria, mândria, onestitatea, veselia dar şi dragostea de ţară, sentimente care s-au desăvârşit într-o manifestare vie a spiritului românesc la o sărbătoare care a îmbrăcat cu adevărat caracter naţional.

Caracterul naţional şi importanţa acestei sărbători a fost confirmată de prezenţa Viceprim-ministrului din Guvernul României cu atribuţiuni în domeniul construcţiilor, domnul Daniel Suciu - ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, care a onorat cu prezenţa acest eveniment împreună cu doamna Oana Iacob - secretar de stat Ministerul Finanţelor Publice, doamna Elena Solomonesc - secretar de stat Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, domnul Alexandru Potor - secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene, domnul Ionel Minea - secretar de stat Ministerul Transporturilor, doamna Rodica Paraschiv - Comisia de transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor precum şi cu alte personalităţi române şi din străinătate.

Aceşti oaspeţi, reprezentanţi de seamă ai Guvernului şi clasei politice, alăturându-se partenerilor sociali din patronate şi din sindicatele din construcţii au construit şi în acest fel forul tripartit (guvern, patronate sindicate) prin care sectorul construcţiilor, declarat prioritar în economia românească pe următorii zece ani, dă încă o dată semnalul începutului acţiunilor de revigorare a investiţiilor, a ţării.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional