Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2019

Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidenţial din România

C.B. Ştirile Zilei /

 Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidenţial din România

Cosmopolis va ajunge la finalul acestui an la peste 4.100 de locuinţe finalizate şi o comunitate de peste 10.000 de locuitori, în urma unor investiţii cumulate de peste 350 de milioane de euro, se arată într-un comunicat al SVN România , remis Redacţiei noastre.

Gabriel Voicu, director de vânzări SVN România şi project manager Cosmopolis, a declarat: "În fiecare an depăşim o nouă bornă în dezvoltarea Cosmopolis. Cosmopolis nu este doar un proiect rezidenţial, este o comunitate extrem de numeroasă, este un stil de viaţă unic, un model de dezvoltare şi o piatră dintr-o Românie mai frumoasă. Povestea Cosmopolis va continua încă cel puţin 10 ani, la final urmând ca proiectul să fie primul oraş nou dezvoltat în ţară în perioada post-decembristă."

Potrivit sursei citate, în 2020 va fi finalizată o serie întreagă de noi facilităţi precum construcţia clădirii în care va funcţiona şcoala primară de stat, prima de acest fel dintr-un proiect rezidenţial local.

De asemenea. în 2020, va fi inaugurat şi al doilea drum de ieşire din proiect înspre localitatea Tunari, vor fi dezvoltate noi drumuri în cadrul proiectului precum şi 7 noi piscine.

Gabriel Voicu a adaugat: "Rezultatele înregistrate în 2019 sunt foarte bune, mai ales dacă ţinem cont de începutul de an anevoios, cu plafonarea gradului de îndatorare şi majorarea dobânzilor. 2020 a debutat într-un climat general mult mai pozitiv comparativ cu 2019 şi estimăm că vom înregistra şi în acest an un rezultat excelent."

Totodată, în cadrul Cosmopolis sunt disponibile la vânzare peste 30 de tipuri de unităţi rezidenţiale, de la studiouri duble, cu două camere şi o suprafaţă construită de 52 de metri pătraţi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Consilier

Legea

Internaţional