Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2020
Abonament gratuit

Genesis Property donează 50 de mii de euro pentru Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş

M.A. Ştirile Zilei /

Liviu Tudor

Liviu Tudor

Genesis Property, dezvoltatorul de clădiri de birouri de clasă A, sprijină cadrele medicale şi pacienţii afectaţi de virusul SARS-COV-2 printr-o contribuţie financiară în valoare de 50.000 de euro, care a fost direcţionată către Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, fondurile vor contribui la buna funcţionare a acestei instituţii atât de importante în combaterea epidemiei SARS-COV-2 prin realizarea analizelor necesare identificării virusului cât şi pentru protejarea cadrelor medicale şi tratarea pacienţilor internaţi aici.

Totodată, Genesis Property susţine financiar şi iniţiativa de solidaritate #ACUM lansată de restaurantul KANE - New Romanian Cuisine care oferă suport cadrelor medicale şi a altor grupuri vulnerabile. #ACUM livreazăîn fiecare zi mâncare de bună calitate către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Institutul Naţional Victor Babeş şi Spitalul de Urgenţă Floreasca şi, în acelaşi timp, către cât mai multe centre de sănătate din Bucureşti, care se ocupă activ de persoane afectate.

Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property, a declarat: "Oamenii sunt cei care fac diferenţa în aceste momente dificile. Suntem solidari cu profesioniştii care se află în prima linie a eforturilor de combatere a virusului SARS-COV-2 şi le mulţumim acestora pentru eforturile depuse pentru binele comunităţii."

Genesis Property este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deţine peste 150.000 mp de spaţii de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajaţi: Novo Park din Pipera şi West Gate, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studenţesc privat din România, West Gate Studiosşi al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele, situate în cadrul West Gate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Consilier

Companii

Internaţional