Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2020
Abonament gratuit

Grupul Nordis implementează un concept nou cu standarde internaţionale pe litoralul românesc

G.U. Ştirile Zilei /

 Grupul Nordis implementează un concept nou cu standarde internaţionale pe litoralul românesc

Grupul Nordis introduce un concept nou pentru piaţa locală: investiţia într-o cameră de hotel care generează venit garantat pentru proprietar şi o poate folosi timp de o săptămână pe an. Ansamblul Nordis Mamaia este compus din 330 de apartamente rezidenţiale şi 730 de camere de hotel pe o suprafaţă totală de 80.000 de metri pătraţi, conform unui comunicat de presă.

Proiectul va fi finalizat în 2021, dar până atunci românii pot investi într-unul dintre apartamentele premium, care le poate asigura fie o vacanţă de lux şi o investiţie cu randament anual, fie o locuinţă permanentă cu acces la toate facilităţile şi serviciile oferite de complex.

Alegerea achiziţionării unui apartament de vacanţă sau permanent la malul mării

Dacă în urmă cu un deceniu nu foarte mulţi turişti ar fi ales un sejur la un hotel de 5 stele, acum tot mai mulţi români au ajuns să preţuiască mai mult confortul şi caută experienţe deosebite. Tocmai de aceea, ansamblurile de lux ca Nordis Mamaia 5 stele nu mai sunt privite ca opţiuni doar pentru o anumită categorie, pentru celebrităţi sau pentru persoanele care au statut financiar ridicat. În prezent, o mare parte din turiştii români preferă serviciile hoteliere complete de 5 stele, care să le asigure toate facilităţile şi un confort crescut, a adăugat sursa.

Experienţa adusă de grupul Nordis pe litoralul românesc presupune că pot fi cumpărate de către clienţi apartamente de hotel şi apartamente rezidenţiale. Pentru cele din urmă, clienţii au oportunitatea de a-şi achiziţiona un apartament pe care să îl folosească doar pentru vacanţă sau în care să locuiască 365 zile pe an.

Avantajele de a locui la malul mării într-un ansamblu care să ofere toate facilităţile unui hotel de 5 stele sunt nenumărate. Printre beneficii se numără cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafaţă de peste 3.200 de metri pătraţi, care va cuprinde saune şi piscine. De asemenea, va fi disponibilă o plajă proprie de 10.000 de metri pătraţi cu peste 1.000 şezlonguri, care va include beach bars, snack bar şi piscină pentru copii.

Totodată, lista e completată de o gamă de facilităţi smart, iar complexul va găzdui 9 restaurante şi cafenele, cinematograf VIP, galerie comercială premium, 6 săli de conferinţă, dar şi spaţii de joacă pentru copii, clinică medicală care va oferi servicii de recuperare, kinetoterapie, medicină sportivă şi stomatologie, şi sală de fitness. Ansamblul va dispune şi de un număr de peste 800 de locuri de parcare, servicii de valet parking, concierge, room service, servicii de curăţenie şi pază. Toate aceste facilităţi sunt gândite pentru a oferi o experienţă unică şi o vacanţă memorabilă.

Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group a declarat:"În ultimii ani, am putut observa tendinţa de a investi într-o casă de vacanţă pe litoral. Viitorii locuitori sunt dispuşi acum să investească sume mult mai mari pentru că ştiu că o fac pentru ei şi pentru experienţa lor de relaxare. Ce înseamnă această experienţă? Un client care preferă o locuinţă într-un ansamblu rezidenţial de lux nu îşi doreşte doar un simplu apartament, ci o întreagă gamă de servicii. Conceptul Nordis Mamaia, încă de la început, a fost gândit să ofere toate serviciile necesare clienţilor fără a mai fi nevoie ca aceştia să apeleze la variante externe. Acest lucru nu numai că le oferă un sentiment de relaxare, dar îi şi determină să câştige mai mult timp pe care îl pot folosi pentru atingerea un nivel permanent de confort şi linişte".

Potrivit comunicatului, ansamblul este format din 4 corpuri, fiecare cu câte 11 etaje, unite între ele prin zona de lobby. Statutul de hotel de 5 stele este însă obţinut ca urmare a punerii la dispoziţia turiştilor a unor beneficii suplimentare, cum au fost cele menţionate până acum. Un astfel de statut este obţinut când sunt îndeplinite un set de criterii prin care le sunt oferite clienţilor experienţe care îndeplinesc sau depăşesc cele mai mari aşteptări pentru confort, decor şi facilităţi. Recent întreg ansamblul a obţinut pre-certificare Green Homes pentru performanţa energetică şi responsabilitatea faţă de mediu.

"Un hotel care îşi doreşte să aibă 5 stele trebuie să respecte numeroase reguli şi criterii stricte. Toate converg în scopul final de a oferi clientului o experienţă completă. Aici vorbim de design, planul arhitectural al camerelor, dar şi facilităţile de lux oferite. Pe litoralul românesc, în momentul de faţă, nu există un număr mare de hoteluri de 5 stele care să includă şi facilităţi pe măsură. Cu ajutorul clienţilor care vor trece pragul şi investesc încrederea lor în noi, ne propunem să devenim un ansamblu de referinţă la nivel naţional şi suntem încrezători că vom face asta prin servicii la calitate internaţională", a completat Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional