Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

ÎN BUCUREŞTIO antreprenoare investeşte 10 milioane de euro într-un complex de 12 vile exclusiviste

A.V. Ştirile Zilei /

O antreprenoare investeşte 10 milioane de euro într-un complex de 12 vile exclusiviste

Alina Marulis, o antreprenoare din Bucureşti, investeşte 10 milioane de euro într-un proiect boutique de 12 vile, la liziera pădurii Băneasa, lângă Şcoala Americană, potrivit unui comunicat de presă.

Proiectul se va derula în trei faze: construcţia pentru primele trei vile a început şi a ajuns la cota 0, întreg proiectul urmând să fie livrat până în vara anului 2022. Momentan, construcţia este finanţată din fonduri proprii, antreprenoarea având şi un credit de investiţii pre-aprobat, care poate fi accesat pentru fazele ulterioare.

Alina Marulis, CEO al Oxygen Home şi antreprenoare cu o experienţă de 16 ani pe piaţa de construcţii, spune: "Ideea acestui proiect a plecat de la casa mea de vis, o construcţie de lux, înconjurată de pădure, în apropierea Bucureştiului. În contextul pandemiei şi al cererii în creştere pentru case în zone verzi, am conceput un întreg ansamblu, Oxygen Home, un complex exclusivist de vile lângă pădurea Băneasa, care propune un stil de viaţă sănătos, la aer curat, în confortul unei construcţii de ultimă generaţie".

Casele sunt construite pe loturi de 450 mp şi au o suprafaţă de 375 mp, distribuiţi pe parter şi etaj. Preţul unei vile porneşte de la 975.000 euro + TVA. Oxygen Home va fi certificat drept un ansamblu sustenabil, urmând să primească certificarea "Green Homes" din partea Romania Green Building Council.

Vilele vor fi livrate la cheie şi vor beneficia de facilităţi precum sistem smart home controlat prin intermediul smart-phone sau al tabletei, jacuzzi, saună, şemineu, grădină cu deck şi gazon, amenajată după un proiect de peisagistică cu sistem integrat de iluminare etc. Camera spa, dedicată relaxării (prevăzută cu jacuzzi, şemineu şi saună uscată) poate fi interconectată cu grădina pe durata sezonului cald.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional