Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit

Isopan Est a lansat cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru panouri termoizolante

D.I. Ştirile Zilei /

 Isopan Est a lansat cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru panouri termoizolante

Isopan Est a lansat tehnologia Leaf o soluţie inovatoare, aplicată gamei de panouri termoizolante, cu impact redus asupra mediului, care măreşte izolaţia termică şi îmbunătăţeşte performanţele energetice ale clădirii în ansamblu, cu scopul de a oferi un nivel mai înalt de confort şi eficienţă a costurilor.

Leaf Technology se aplică unei game vaste de panouri termoizolante din ofertă, Isofrigo, Isofrozen şi Isocop, produsele fiind realizate fără halogeni şi având o multitudine de beneficii precum:

Eficienţă, siguranţă, inovaţie şi sustenabilitate, toate acestea pot fi disponibile într-un singur produs: panoul termoizolant Leaf, dezvoltat pentru a transforma clădirile, în clădiri ale viitorului.

Parte a grupul veronez Manni, Isopan dezvoltă produse inovatoare de mai bine de 4 decenii, 10 milioane de euro fiind investiţi în cercetarea, dezvoltarea şi tehnologizarea unităţii locale de producţie din România, doar în ultimul an. Tehnologia Leaf a fost testată, de-alungul timpului, în cadrul departamentului de Research and Development, din Italia, şi a fost dezvoltată ca urmare a nevoii specialiştilor care activează în domeniul construcţiilor de a lucra cu materiale versatile, sustenabile şi prietenoase cu mediul.

Prin lansarea Tehnologiei Leaf, Isopan Est doreşte să confirme interesul din ce în ce mai ridicat al companiilor din domeniul construcţiilor, de la producători de materiale, la constructori şi arhitecţi, de a se implica activ în dezvoltarea sustenabilă.

"Noua tehnologie Leaf vine să răspundă unei nevoi din ce în ce mai mari a cetăţenilor şi companiilor de a reduce impactul asupra mediului în toate activităţile lor. Panourile Leaf vin să sublinieze faptul că viitorul în construcţii este aici, la îndemâna tuturor. Prin aceasta, ne dorim să creştem şi să ne consolidăm poziţia de lider, răspunzând cerinţelor tuturor partenerilor noştri", a declarat Toni Pera - CEO Isopan Est.

Leaf Technology, lansată în România în cadrul unei dezbateri, cu privire la inovaţie şi dezvoltarea sustenabilă a industriei construcţiilor

În contextul în care resursele combustibile ale planetei ar mai ajunge doar pentru trei-patru generaţii, momentul actual este unul decisiv, în care luarea unor măsuri pentru trecerea la utilizarea resurselor regenerabile este imperios necesară. Din acest considerent, Uniunea Europeană a impus ca, până în anul 2020, nivelul emisiilor de CO2 şi cel al consumului de energie să scadă cu 20%, iar totalul energiei consumate să provină, în acelaşi procent, din surse regenerabile. Pentru ca acest lucru să devină posibil, constructorii, dar mai ales producătorii de materiale de construcţii trebuie să vină cu noi soluţii, care să pună accentul pe sustenabilitate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional