Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

A DOUA FAZĂ DE DEZVOLTARE: Luxuria, 265 de noi apartamente

I.T. Ştirile Zilei /

Luxuria, 265 de noi apartamente

Luxuria Domenii Residence intră într-o nouă etapă de dezvoltare, prin demararea lucrărilor la cea de-a doua fază, care va cuprinde 268 de apartamente, 296 locuri de parcare subterane şi 10 grădini tematice/spaţii verzi pe o suprafaţă de 2.500 mp, potrivit unui comunicat al companiei.

Noua etapă are ca termen de execuţie şi livrare trimestrul al III-lea al anului 2020. Finalizarea structurii celor 3 blocuri din faza I şi a finisajelor pentru primul lot de apartamente din cadrul acestei faze, marchează încheierea perioadei de pre-sale (vânzări off-plan) şi creşterea preţului de listă la 1.700 Eur/mp + TVA incepând cu data de 1 august 2019.

"Prima fază a proiectului Luxuria a avut un succes foarte mare în rândul investitorilor din piaţa de real-estate, aceştia înţelegând primii potenţialul acestei zone, un hub de business emergent cu puţine proiecte rezidenţiale în imediata proximitate. Practic, până la finalul anului 2021, în această zonă vor fi livraţi în jur de 160.000 mp de birouri în care vor lucra aproximativ 17.000 de angajaţi. Luxuria este primul proiect rezidenţial care livrează în acest hub, ceea ce înseamnă un randament investiţional foarte bun, într-un timp relativ scurt", a declarat Bogdan Oşlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group, compania care deţine Bergamot Developments, dezvoltatorul proiectului, citat în comunicat.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit în trei faze, pe un teren cu suprafaţa de 22.500 mp, localizat între bulevardul Expoziţiei şi strada Aviator Popişteanu. Acesta va include la final 9 blocuri cu un total 630 de apartamente împreună cu peste 9.650 mp de vegetaţie, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda 10 grădini tematice.

Cele patru clădiri din faza a doua a ansamblului Luxuria vor include unităţi de tip studio, apartamente cu două, trei, patru şi cinci camere, precum şi duplex-uri şi apartamente cu grădină, cu suprafete de la 54 mp până la 327 mp.

Proiectul a primit premiul International Property Awards pentru elementele unice de arhitectură, design şi peisagistică

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional