Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

Accor deschide un hotel ibis Styles în Piteşti

F.D. Ştirile Zilei /

Accor deschide un hotel ibis Styles în Piteşti

Accor anunţă deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Piteşti, judeţul Argeş, România, ca urmare a semnării unui acord de franciză cu partenerul local, HR EDEN 2007, arară un comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, deschiderea va fi precedată de o renovare a actualului hotel de trei stele Argeş, situat în centrul oraşului Piteşti, cel mai bine cotat hotel independent din oraş. Proprietatea cu 45 de camere va trece prin ample lucrări de reamenajare, pentru a se alinia standardelor brandului. Conceptul de design interior va avea o strânsă legătură cu simbolul oraşului Piteşti, oraş care găzduieşte în fiecare an festivalul Simfonia Lalelelor.

"Redeschiderea celui mai îndrăgit hotel din Piteşti, ca parte a familiei Accor, va aduce servicii de cazare la standarde internaţionale atât de necesare pentru vizitatorii oraşului şi va sprijini economia locală. Cu istoria sa bogată, parcurile frumoase şi facilităţile moderne, Piteştiul are câte ceva de oferit pentru toată lumea. Prin această transformare a unui reper local, trecutul şi viitorul se îmbină pentru a crea spaţiu pentru întâlniri inedite şi momente de neuitat. Noul hotel ibis Styles Piteşti City Center va adăuga cu siguranţă un plus de valoare sectorului ospitalităţii din oraş." spune Alina Rapan-Jr Development Executive Accor Premium, Midscale & Economy Eastern Europe.

Hotelul va dispune de un restaurant şi un bar, o sală de şedinţe şi parcare exterioară. Primii oaspeţi îi vor călca pragul în trimestrul al patrulea din 2023, se mai arată în comunicat.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional