Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Accor va deschide un nou hotel Mercure în Bucureşti

S.B. Ştirile Zilei /

Accor va deschide un nou hotel Mercure în Bucureşti

Accor anunţă deschiderea unui nou hotel Mercure în Bucureşti, în toamna anului 2023. Grupul asemnat un contract de franciză cu compania locală SAB SERV EXPRES SRL. Hotelul va funcţiona într-o clădire complet renovată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de Piaţa Unirii şi de centrul vechi al capitalei.

Mercure Bucharest Cantemir va oferi turiştilor care vizitează Bucureştiul şi comunităţii locale 40 de camere cu design rafinat, un restaurant, un bar şi o sală de conferinţe, divizibilă în două săli de şedinţe individuale. Toate facilităţile vor fi găzduite de o clădire renovată de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, arteră ce leagă Piaţa Unirii de parcul Tineretului şi alte destinaţii cheie din partea de sud a capitalei. Hotelul va fi poziţionat la o distanţă de mers pe jos faţă de Centrul Vechi. De asemenea, Timpuri Noi, cartier popular ca destinaţie pentru birouri şi reşedinţe, se află la mai puţin de 1,5 km.

"În ultimii ani, ne-am angajat să creştem prezenţa Accor în noi destinaţii din România şi să aducem astfel standarde superioare de ospitalitate şi servicii în oraşele cheie ale ţării. Totodată, Bucureştiul rămâne o piaţă importantă pentru portofoliul nostru. Vedem un mare potenţial în crearea, împreună cu partenerii noştri, a unor concepte de top cu potenţial disruptiv în segmentul lor. Mercure Bucharest Cantemir va fi un hotel remarcabil, care va fi gazdă atât pentru turişti, cât şi pentru comunitatea locală din zona centrală şi de sud a capitalei. Sunt convinsă că va deveni în scurt timp o destinaţie vibrantă pentru împrejurimile sale şi un punct de plecare extraordinar pentru explorarea Bucureştiului." - spune Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

"Când pasiunea noastră de a da o nouă viaţă unei proprietăţi excepţionale s-a unit cu know-how-ul de clasă mondială al Accor în industria ospitalităţii, s-a născut un produs uimitor. Noul Mercure pe care îl deschidem împreună are tot ce-i trebuie pentru a deveni un lider în categoria sa. Mai mult decât atât, venirea sa pe piaţă va revitaliza întreaga zonă din proximitate şi va aduce un reper pe harta de lifestyle a Bucureştiului. Pentru noi, ca investitori locali, să contribuim la atractivitatea oraşului nostru natal este o mare mândrie. La fel este şi parteneriatul cu un lider global în domeniul ospitalităţii precum Accor." - a declarat Carmen Ioana ION, reprezentant al Sab Serv Expres SRL.

Prin intermediul brandului Mercure, Accor promite o experienţă hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu şi o personalitate unică, inspirate de specificul destinaţiei şi de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experienţă completă şi autentică a regiunii, care include bucătăria, meşteşugurile şi tradiţiile sale.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional