Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADVERTORIALCea mai importantă conferinţă din România despre digitalizare şi inovare în sectorul de construcţii - INNOCONSTRUCT 2024

Ştirile Zilei /

Cea mai importantă conferinţă din România despre digitalizare şi inovare în sectorul de construcţii - INNOCONSTRUCT 2024

Clusterul TEC - Technology Enabled Construction- vă invită în perioada 29-30 mai la noul centru de conferinţe al UTCB, la cea mai importantă conferinţă internaţională organizată în România privind inovarea şi digitalizarea în construcţii, INNOCONSTRUCT, aflată la cea de-a patra ediţie. Această ediţie este organizată cu sprijinul Construcţii Erbaşu şi Leviatan Group.

Conferinţa reuneşte peste 300 de antreprenori, directori şi experţi din firmele de proiectare, instalaţii şi construcţii, precum şi din firme de tehnologie relevante pentru industria construcţiilor, atât din România, cât şi din alte ţări, în special membre UE. Totodată vom avea alături şi antreprenori din domenii conexe, precum şi parteneri sociali şi o serie de organizaţii asociative relevante, dar şi reprezentanţi din administraţia publică. Programul conferinţei acoperă subiecte diverse de interes pentru industrie, cu accent pe digitalizare, inovare, problema resursei umane, BIM şi eficienţă energetică.

Participanţii îşi vor putea crea propria agendă prin intermediul platformei conferinţei, alegând dintr-o serie de 16 evenimente complexe de tip micro-conferinţe, workshopuri, hackathon, mese rotunde. De asemenea îşi vor putea programa, în cadrul conferinţei, întâlniri 1 la 1 cu persoane de interes pentru companiile lor, din lista participanţilor pusă la dispoziţie pe platformă.

În premieră la noi în ţară, în cadrul unui eveniment de gen, toţi participanţii îşi vor putea promova companiile, proiectele sau vor putea căuta activ parteneri, prin intermediul funcţiei de marketplace din platforma conferinţei b2match.

Agenda poate fi consultată AICI

Bilete disponibile AICI

Detalii suplimentare pe email la: office@clustertec.ro sau la numărul de telefon 0747680362.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional