Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

ADVERTORIALClienţii şi agenţii imobiliari au la dispoziţie o nouă aplicaţie: ZOOMO

Ştirile Zilei /

Clienţii şi agenţii imobiliari au la dispoziţie o nouă aplicaţie: ZOOMO

Clienţii şi agenţii imobiliari din România au la dispoziţie o aplicaţie inovatoare care integrează REALITATEA AUGUMENTATĂ în procesul de identificare a proprietăţilor de vânzare sau închiriere şi este disponibilă pe piaţa autohtonă începând din această lună.

ZOOMO a fost dezvoltată de un grup de antreprenori români care şi-au propus să modernizeze piaţa imobiliară.

ZOOMO oferă clienţilor şi agenţilor imobiliari o serie de beneficii importante pentru identificarea, cumpărarea sau închirierea de apartamente, case, vile, terenuri, birouri şi spaţii comerciale. Această aplicaţie este o platformă completă care reprezintă un pas înainte faţă de clasicele platforme imobiliare existente pe piaţă.

Ce oferă în plus ZOOMO?

ZOOMO oferă clienţilor şi agenţilor imobiliari posibilitatea de a identifica proprietăţile disponibile într-o anumită zonă, scanând imobilele chiar de pe ecranul telefonului.

Procesul este rapid şi uşor, deoarece aplicaţia transformă clasicele afişe imobiliare în afişe digitale, utilizând motorul de realitate augumentată. Practic pe ecranul telefonului afişele apar chiar pe faţadele clădirilor în dreptul proprietăţilor disponibile, deşi fizic nu sunt acolo.

Agenţii vor avea astfel acces la colaborări cu alţi agenţi profesionişti şi implicit noi proprietăţi în regim de colaborare, iar clienţii vor avea acces la oferte în regim de exclusivitate şi majoritatea cu comisionare zero.

ZOOMO este prima aplicaţie destinată pieţei imobiliare care integrează realitatea augmentată în procesele de achiziţie şi închiriere de proprietăţi.

Cum funcţionează ZOOMO?

Noua aplicaţie poate fi utilizată atât pe ANDROID, cât şi pe IOS, iar agenţii imobiliari vor avea la dispoziţie şi un sistem tip CRM pentru a introduce şi actualiza proprietăţile din portofoliu.

Ulterior introducerii în CRM, proprietăţile vor apărea chiar pe faţadele clădirilor sau pe terenurile disponibile, putând fi vizualizate pe smartphone cu ajutorul tehnologiei de realitate augumentată de către toţi utilizatorii aplicaţiei.

Oricine doreşte mai multe detalii despre o anumită proprietate, le poate vizualiza uşor, rapid şi transparent, cu un simplu click pe afişul digital aferent.

Avantajele principale pe care ZOOMO le aduce, sunt profesionalizarea agenţilor imobiliari, creşterea calităţii serviciilor şi a transparenţei pieţei imobiliare.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional