Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

ADVERTORIALConferinţa internaţională despre inovarea în construcţii - Drumul către transformarea digitală- are loc în 12-13 mai, la Bucureşti

Ştirile Zilei /

Conferinţa internaţională despre inovarea în construcţii - Drumul către transformarea digitală- are loc în 12-13 mai, la Bucureşti

Clusterul TEC - Technology Enabled Construction- vă invită în perioada 12-13 mai 2022 la Hotel Pullman Bucureşti, la cea mai importantă conferinţă internaţională organizată în România privind inovarea şi digitalizarea în construcţii, INNOCONSTRUCT, aflată la cea de-a doua ediţie, "Drumul către transformarea digitală".

Dintre subiectele conferinţei amintim: integrarea BIM (Building Information Modelling) pe lanţul valoric din industria construcţiilor, bune practici şi studii de caz, tehnologii şi soluţii digitale, instrumente pentru transformarea digitală.

Pe website-ul conferinţei www.innoconstruct.ro sunt disponibile informaţii actualizate cu privire la agenda conferinţei, speakerii naţionali & internaţionali invitaţi la eveniment şi de asemenea tot aici puteţi să vă înregistraţi pentru participare la conferinţă.

Conferinţa este bilingvă, cu traducere simultană română-engleză în prima zi.

Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la office@clustertec.ro.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional