Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

ADVERTORIALMai uşor ca oricând la clienţi serioşi: Executanţilor, economisiţi-vă timpul şi banii!

Ştirile Zilei /

Mai uşor ca oricând la clienţi serioşi: Executanţilor, economisiţi-vă timpul şi banii!

Deşi cererea de lucrări de construcţii, servicii şi produse nu scade, ba mai mult, se pare că se extinde, pentru antreprenori, firme de construcţii şi toţi cei care oferă materiale de construcţii, situaţia nu este întotdeauna atât de simplă şi "fabuloasă". Există o serie de factori care îi împiedică să-şi facă lucrul fără dificultate şi stres inutil, precum şi să obţină câştigul financiar dorit. Însă, de câţiva ani încoace, în România există o soluţie care le permite să ajungă rapid şi uşor la clienţi serioşi, economisind totodată timpul şi banii. Vă întrebaţi cum?

Recunoaşterea problemei conduce la soluţii eficiente

Fie că sunteţi executant, proprietar al unei firme de construcţii sau oferiţi clienţilor materiale de construcţii, sigur că v-aţi confruntat cu aceşti trei factori care îngreunează supravieţuirea şi dezvoltarea afacerii: cooperarea cu clienţii neserioşi, lupta cu competiţia şi se întâmplă să nu vă puteţi construi imaginea pe care o doriţi şi să demonstraţi potenţialilor clienţi că veţi executa lucrarea corect, că trebuie pe voi să vă angajeze sau să aleagă produsul pe care îl oferiţi.

Adesea colaborarea între executaţi sau firme de construcţii şi clienţii care îi angajează nu decurge conform planului dorit şi există multe motive pentru asta. Şi anume, în multe cazuri, clienţii nici măcar nu sunt siguri care sunt dorinţele şi intenţiile lor, apoi explică incorect executantului ce aşteaptă de la el, ceea ce rezultă o neînţelegere, şi astfel o nemulţumire reciprocă. Comunicarea deficitară între cele două părţi este adesea rezultatul faptului că beneficiarii lucrărilor se aşteaptă ca un executant sau o companie de construcţii să efectueze lucrări care nu fac parte din activitatea lor sau atunci când nu se află în apropierea locaţiei în care este necesară lucrarea. La fel, factorul financiar este de multe ori declanşatorul unei cooperări eşuate între executant sau companii de construcţii şi clienţi, adică populara "târguială" şi refuzul clientului de a plăti pentru serviciul executantului la preţul la care acesta îşi evaluează munca. Prin urmare, unul dintre obiectivele de bază ale executanţilor şi companiilor de construcţii este acela de a găsi clienţi serioşi cu care să realizeze o cooperare productivă spre satisfacţia reciprocă!

Deşi tindeţi spre maximum şi sunteţi foarte dedicat îndeplinirii sarcinilor şi dorinţelor clientului, cu siguranţă vi se întâmplă adesea să nu puteţi atrage atenţia asupra voastră când vine vorba de clienţi noi, adică să nu reuşiţi să ieşiţi în evidenţă faţă de concurenţa din branşa dumneavoastră. Doriţi ca numele companiei voastre să fie recunoscut pentru certitudine şi calitatea serviciilor, să fie unic şi proeminent?

Platforma care economiseşte timpul şi banii

Vom reveni la întrebarea de la începutul textului: cum pot executanţii, firmele de construcţii şi toţi cei care oferă materiale de construcţii să ajungă rapid şi uşor la clienţi serioşi, economisind totodată timpul şi banii? Răspunsul se află în platforma care conectează aceste două părţi spre satisfacţia şi beneficiul reciproc.

Daibau.ro este o platformă de internet pentru construcţii şi renovare care intermediază cu succes între executanţii şi clienţii lor. Scopul şi misiunea acestei platforme este de a uşura ambele părţi. Toţi cei care au nevoie de renovare sau construcţii ajung acum cu uşurinţă la un meşter sau firmă de construcţii. Clienţii realizează acest lucru completând o cerere aflată pe site în care precizează despre ce lucrare este vorba, perioada de începere, precum şi locaţia. Se pot introduce şi fotografii sau schiţe, astfel executanţii să aibă o imagine mai clară despre ceea ce au nevoie.

Pe de altă parte, executanţii, firmele de construcţii şi toţi cei care oferă materiale de construcţii ajung la clienţi noi rapid şi uşor. Dacă sunteţi unul dintre ei, puteţi crea un profil gratuit, publicaţi-vă fotografii cu lucrările realizate până acum şi o să vă prezentaţi unui număr foarte mare de clienţi potenţiali.

Sute şi sute de clienţi, adică cereri în care solicită executanţi şi furnizori de servicii, aşteaptă confirmarea dvs. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi firma pe site-ul nostru. După ce trimit cererea, clienţii sunt contactaţi telefonic şi se completează datele care lipsesc, dacă este cazul. În acest fel, ajungeţi la clienţi serioşi, hotărâţi şi lămuriţi în ceea ce priveşte cooperarea.

De asemenea, vi se oferă opţiunea includerii filtrelor, în felul acesta veţi limita detaliile proiectului în funcţie de dorinţele şi preferinţele dvs. şi nu vă veţi deranja cu cereri care nu vă corespund. În plus, aveţi posibilitatea de a primi notificări zilnice despre proiecte interesante în căsuţa de e-mail şi prin aplicaţie. Dacă sunteţi interesaţi să acceptaţi cererea, vi se va redirecţiona contactul viitorului client, iar acesta va primi informaţiile dvs. de contact. După aceea, tot ce trebuie să faceţi este să luaţi legătura şi să aranjaţi detaliile pentru cooperarea care urmează.

Testarea gratuită a sistemului este limitată la un anumit număr şi valoare de proiecte, dar printr-un abonament anual, executanţii, firmele de construcţii şi toţi cei care oferă materiale de construcţii pot ajunge la toate cererile din sistem, îşi pot forma un profil al propriei companii şi îşi pot face publicitate pe o platformă care adună un număr mare de vizitatori care sunt acolo chiar din dorinţa de a încheie o afacere.

Recomandarea este cea mai bună reclamă

În acest fel, executanţii ajung la viitorii clienţi serioşi şi sunt familiarizaţi din timp cu dorinţele acestora, locaţia şi termenul necesar pentru executarea lucrărilor. Întrucât beneficiarii lucrărilor au posibilitatea de a evalua şi de a transmite altora în cadrul platformei satisfacţia faţă de angajamentul şi abilităţile executantului, aceştia pot fi remarcaţi printre concurenţă în modul cel mai bun posibil. Recomandare este cea mai bună reclamă!

Se pare că găsirea de executanţi de lucrări, la fel şi a clienţilor acestora, nu a fost niciodată mai uşoară. Toţi cei care au nevoie de lucrări pe o anumită locaţie ajung rapid şi uşor la meşteri profesionişti şi de încredere, iar aceştia îşi găsesc la rândul lor clienţi noi, serioşi şi au ocazia de a li se recunoaşte şi evidenţia calitatea muncii.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional