Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

Akcent Development lansează un nou proiect rezidenţial, Akcent City, investiţie de circa 75 milioane de euro

J.P. Ştirile Zilei /

Akcent Development lansează un nou proiect rezidenţial, Akcent City, investiţie de circa 75 milioane de euro

Compania Akcent Development continuă strategia de investiţii pe piaţa imobiliară din România prin lansarea unui nou proiect rezidenţial în Bucureşti, Akcent City, de 810 locuinţe, investiţie de aproximativ 75 milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Proiectul va fi construit în cartierul Bucureştii Noi din sectorul 1, în apropierea podului Constanţa, unde Akcent Development deţine un teren de 20.000 mp. Zona în care se află proiectul este în plină dezvoltare şi a atras în ultimii ani atenţia investitorilor care în mod tradiţional se uitau spre alte zone din Bucureşti, precum Floreasca-Barbu Văcărescu sau nordul Bucureştiului.

Conectarea cartierului cu celelalte cartiere din Bucureşti şi centrul oraşului prin constructia viitoarei magistrale 6 de metrou a crescut atractivitatea zonei.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: "Succesul de care se bucură proiectele noastre ne dă încredere să continuăm investiţiile în Bucureşti, iar lansarea Akcent City este o dovadă că suntem optimişti în ceea ce priveşte evoluţia pieţei imobiliare locale. Mai mult decât atât, investiţia de 75 milioane de euro este doar o parte a planurilor pe care le avem în viitorul apropiat. Credem în zona Bucureştii Noi, unde se prefigurează ca un nou pol de dezvoltare imobiliară, cu funcţionalităţi mixte, respectiv rezidenţial, birouri, retail."

Ansamblul va avea cinci blocuri de 10 etaje, cumulând 104.000 metri pătraţi construiţi şi două niveluri de subsol. În plus, Akcent City va oferi o suprafaţă generoasă de spaţii verzi, de 6.200 metri pătraţi, din care parcuri şi locuri comune de agrement de circa 2.000 metri pătraţi, fiind un proiect ideal pentru familiile cu copii.

În prezent, se lucrează la demolarea construcţiilor de pe teren, care urmează să fie finalizată în această lună. Construcţia proiectului este programată să înceapă în luna ianuarie.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii