Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

Ansamblul Luxuria Residence a fost desemnat "Best Upscale Project'

A.P. Ştirile Zilei /

Ansamblul Luxuria Residence a fost desemnat "Best Upscale Project'

Luxuria Residence, proiect rezidenţial cu certificare BREEAM Excellent, a obţinut premiul "Best Upscale Residential Project' acordat de publicaţia de real estate "THE TIMES - Investing in Property", potrivit unui comunicat de presă.

Echipa editorială The Times - Investing in Property a premiat Impact pentru activitatea şi rezultatele obţinute în dezvoltarea Luxuria Residence, primul proiect al companiei care se adresează segmentului premium al pieţei rezidenţiale. Nominalizarea a fost făcută pe baza informaţiilor şi datelor colectate din piaţă, analizate şi evaluate de către un juriu independent, format din profesionişti cu experienţă în domeniul real estate, alături de membrii echipei editoriale The Times - Investing in Property. Evaluarea s-a efectuat în 2019, iar premiul urma să fie anunţat în cadrul Launch and Award Gala, însă în contextul pandemiei de coronavirus, înmânarea premiului a fost amânată.

Criteriile de selecţie analizate pe baza cărora s-a acordat premiul au fost calitatea construcţiei, eficienţa energetică, inovaţia şi conceptul de locuire cu facilităţi integrate.

Ansamblul Luxuria Residence ridică standardul de locuire prin includerea unei game variate de facilităţi dedicate rezidenţilor, pentru un stil de viaţă modern, occidental: 9.650 mp de spaţii verzi, inclusiv un parc propriu de 2.500 mp cu grădini japoneze şi mobilier urban, acces securizat, locuri de joacă, un centru de fitness dotat cu aparatură de ultimă generaţie, servicii de concierge şi mentenanţă, lounge de business de 200 mp, precum şi spaţiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenţi fiind exclusiv subterane.

Construit pe un teren cu suprafaţă de 22.500 mp şi situat între Bulevardul Expoziţiei şi Strada Aviator Popişteanu, Luxuria Residence a fost demarat în anul 2018 şi se află în ultima fază de dezvoltare, care va fi livrată în prima jumătate a anului 2021. Ansamblul include 9 blocuri cu un total 630 de apartamente premium, de la studio-uri la penthouse-uri. Punctele de interes din proximitate acoperă nevoile oamenilor de business, dar şi ale familiilor: parcuri (5 min de condus până la Parcul Herăstrău), spitale, unităţi educaţionale, restaurante, cluburi şi centre de wellness, iar conectivitatea bună a locaţiei asigură acces facil în centrul oraşului, centre de business şi către aeroport, ceea ce diminuează timpul petrecut în trafic.

Datorită poziţionării în noul pol de business al capitalei, ansamblul prezintă un grad ridicat de interes, atât pentru investitori, care urmăresc obţinerea unor randamente investiţionale avantajoase, dar şi pentru clienţii finali care se află în căutarea unei locuinţe personale premium, cu termen de livrare scurt. În primele 9 luni ale acestui an, Luxuria a generat circa 40% din vânzările de locuinţe ale Impact, iar ritmul de contractare al apartamentelor este unul susţinut.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional