Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Ansamblul rezidenţial Bellemonde se pregăteşte de lansare, cu o investiţie de peste 40 de milioane de euro

S.B. Ştirile Zilei /

Ansamblul rezidenţial Bellemonde se pregăteşte de lansare, cu o investiţie de peste 40 de milioane de euro

Bellemonde, un nou ansamblu rezidenţial, se lansează în zona de nord a Capitalei. Investiţia în cele 164 de unităţi, atât case, cât şi apartamente, se ridică la peste 40 de milioane de euro.

Aflat în Pipera şi dezvoltat pe o suprafaţă de teren de peste 41.000 de m.p. în proprietatea METAV S.A., BELLEMONDE va oferi o experienţă completă de locuire, datorită spaţiilor comune generoase şi numărului redus de locuinţe. 93 de vile şi 71 de apartamente, într-un regim de înălţime ce nu depăşeşte 2 etaje, vor găzdui rezidenţii Bellemonde într-un ecosistem perfect echilibrat.

Începerea construcţiei proiectului este estimată pentru prima parte a anului 2023, cu un termen de finalizare de 24 de luni. Conceptul îmbină inedit unităţi de locuinţe, precum case individuale, case de tip duplex şi de tip înşiruit, vile cu apartamente şi clădiri cu apartamente cu regim redus de înălţime, de maxim P+2.

"Pe lângă beneficiile densităţii scăzute şi siguranţei sporite a ansamblului de tip gated-community, Bellemonde oferă spaţii verzi generoase, ce reprezintă peste 33% din suprafaţa totală a terenului pe care urmează a fi dezvoltat. Facilităţile exclusiviste completează peisajul arhitectural prin: Society Hub - cu un design de top ce aduce rezidenţilor un spaţiu de tip lounge, un loc de joacă indoor pentru copii, zonă spa cu săli de masaj, saune şi piscină; zonă comercială cu restaurant, market şi alte servicii conexe", declară Victor Terheş, Director de Vânzări BELLEMONDE.

În imediata vecinătate a proiectului se află şcoli de renume, precum Şcoala Americană, British School, Olga Gudynn, dar şi zone ample de shopping şi agrement - Jolie Ville, Mall Băneasa, Strip Mall Iancu Nicolae, Pipera Plaza şi Grădina Zoologică Băneasa.

Liniile de transport public aflate la numai câteva minute distanţă şi aeroporturile Otopeni şi Băneasa reprezintă facilităţi de mobilitate importante.

"Atent proiectat, BELLEMONDE este complet pregătit pentru viitor, fiind un gas-free residence dotat cu cele mai noi tehnologii şi funcţiuni, precum: pompe de căldură de ultimă generaţie, faţade ventilate, tâmplărie de aluminiu, finisaje premium, infrastructură pentru instalarea panourilor fotovoltaice şi locuri de parcare electrificate", completează Victor Terheş, Director de Vânzări BELLEMONDE.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective