Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2020
Abonament gratuit

Ansamblul rezidenţial Royal Town continuă extinderea cu trei noi blocuri în Iaşi

C.B. Ştirile Zilei /

Ansamblul rezidenţial Royal Town continuă extinderea cu trei noi blocuri în Iaşi

Royal Town a primit autorizaţia de construcţie pentru încă trei blocuri, fiecare cu câte 11 niveluri. Astfel, ansamblul va ajunge la un total de 7 blocuri până la finalul anului 2021 şi la peste 1.000 apartamente, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit estimărilor constructorilor, acestea vor fi predate la finalul anului 2021. În paralel, complexul are în desfăşurare lucrările pentru cel de-al patrulea bloc, care va fi predat la finele anului 2020 şi va avea 220 apartamente dispuse pe 10 etaje. Primele 3 blocuri din incinta ansamblului Royal Town sunt deja finalizate şi date în folosinţă. Aici sunt în total peste 300 de apartamente. Obiectivul final al proiectului este de a ajunge la un număr de peste 2.000 de imobile.

Potrivit sursei citate, apartamentele din ansamblul rezidenţial Royal Town au 1, 2 sau 3 camere, însă, la cerere, pot fi realizate şi apartamente cu 4 camere. Preţul pentru un apartament începe de la 1.050 euro pe metrul pătrat util, dar variază în funcţie de modalitatea de plată aleasă de client, suprafaţă şi termen de finalizare. Suprafaţa unui apartament variază între 43 şi 150 de metri pătraţi, în varianta atât decomandată, cât şi open space, cu 12 tipuri de compartimentări diferite.

Arhitectura clădirilor urmează un stil modern, cu forme rafinate şi spaţii luminoase dominate de ferestre mari. Dotările locuinţelor sunt de ultimă generaţie: sistem smart home integrat ce include senzori de fum, inundaţie sau de mişcare, întrerupătoare digitale sau centrală termică cu operare digitală de pe telefonul mobil.

Locuinţele Royal Town sunt dezvoltate cu focus pe rezistenţa în timp şi calitate, conform sursei citate. Sunt utilizate materiale şi finisaje premium, alese de la producători de top din domeniu. De la structura din beton armat clasa C25/30, zidăria din cărămidă Porotherm de 25 cm, izolaţia exterioară cu vată bazaltică de 10 cm şi până la tâmplăria PVC Shucco cu 7 camere şi 3 foi de sticlă 6s, încălzirea în pardoseală REHAU, marmură, lemnul masiv şi obiecte sanitare VILLEROY & BOCH, toate materialele şi finisajele folosite au fost alese cu grijă de la producători renumiţi. Scopul este acela ca Royal Town să devină pe lângă acasă şi o investiţie inteligentă, sigură şi cu potenţial ridicat pentru viitor.

Prin utilizarea de materiale de construcţii durabile, proiectarea modernă, sistemele de instalaţii de top şi execuţia cu constructori consacraţi realizată cu atenţie la confort şi siguranţă, imobilele beneficiază de eficienţă energetică şi ajută pe termen lung la economii consistente, conform Royal Tower. De exemplu, prin sistemul de încălzire prin pardoseală, se asigură un climat perfect pe timp de iarnă, mai ales pentru familiile cu copii mici care adoră să se joace pe podea. Mai mult decât atât, marmura are proprietatea de a încetini pierderile de căldură.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Consilier

Companii

Internaţional