Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2019

ANUL FINANCIAR 2018-2019:GEZE România - afaceri în creştere cu 10%

V.V. Ştirile Zilei /

Vlad Stanislav

Vlad Stanislav

GEZE România anunţă rezultate financiare de 4,4 milioane de euro pentru anul fiscal 2018-2019, în creştere cu 10% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Categoria sistemelor de uşi glisante automate înregistrează cea mai mare pondere în totalul afacerilor, urmate de segmentul uşilor rotative, care au avut cel mai mare progres datorită lansării noilor game de uşi rotative de mari dimensiuni.

Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România, a declarat: "Reuşitele de business din prezent se datorează creşterii segmentelor de office şi comercial, dar şi a consolidării parteneriatelor cu cei mai importanţi dezvoltatori din ţară, a profesionalismului cu care am tratat toate proiectele, indiferent de gradul de complexitate. Aceste aspecte ne întăresc poziţia de leadership şi trasează abordările viitoare, bazate pe consultanţă constantă pen-tru a atinge performanţe pe termen lung pentru toate părţile implicate în procesul de con-strucţie şi, ulterior, de exploatare a clădirilor".

Pentru anul financiar iulie 2019 - iulie 2020, compania are în plan consolidarea business-ului, asigurând astfel sustenabilitatea creşterilor atinse, extinderea depozitului pentru a putea acomoda nivelul operaţional în creştere, precum şi lărgirea echipei prin atragerea de noi membri.

"În continuare ne confruntăm cu dificultăţi şi provocări venite din zona legislativă, care acutizează criza forţei de muncă calificate, lipsa predictibilităţii economice pe termen me-diu, dar şi controlul sporadic şi învechit al autorităţilor care permit apariţia pe piaţă a uor produse şi soluţii neconforme, parţial reglementate şi comercializate la preţuri sub nivelul sistemelor corespunzătoare", completează Vlad Stanislav.

Pentru anul financiar care tocmai a început, GEZE România va continua promovarea uşilor rotative de mari dimensiuni, iar în ceea ce priveşte gama uşilor glisante automate, va introduce un nou model GEZE ECdrive T2, succesorul celui mai bine vândut sistem din piaţă. Acest nou produs va avea îmbunătăţiri tehnice semnificative şi va oferi posibilitatea combinării cu noile profile cu izolare termică Gcprofile Therm, destinate uşilor glisante.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Porotherm - Sistem complet de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 6 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

14 SEPTEMBRIE - Ziua Naţională a Constructorului

Bursa Construcţiilor 6 / 2019

Este adevărat - 14 septembrie a fost instituită prin Legea 350/2018 zi naţională a constructorului: "Art.1. Se declară ziua de 14 septembrie - Ziua naţională a constructorului ...".

Internaţional