Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit

Apartamentele boutique - noul trend de dezvoltare imobiliară

M.M. Ştirile Zilei /

Apartamentele boutique - noul trend de dezvoltare imobiliară

Odyssey Investments dezvoltă un proiect nou de apartamente boutique, noul trend de dezvoltare imobiliară din Nordul Bucureştiului, în zona Băneasa, oferind clienţilor calitate şi preţ accesibil, se anunţă într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Rafaela Nebreda ,Owner and Managing Partner at Imoteca, a precizat: "Proiectele imobiliare de tip boutique sunt preferate de clienţi atunci când vine vorba de cumpărarea unei locuinţe în zona de Nord a Bucureştiului pentru că oferă în primul rând intimitate, fiind imobile cu puţine apartamente, sunt construite cu materiale sustenabile şi au finisaje excelente. Aceste proiecte sunt dezvoltate în locaţii apropiate de spaţiile de birouri, de centre comerciale sau de mijloacele de transport."

Odyssey Aviatorilor este un nou proiect boutique ce se va construi aproape de Parcul Herăstrău şi Kisseleff. Locuinţele sunt bazate pe un concept unic prin care clientul îşi personalizează singur viitoarea casă şi îşi alege inclusiv compartimentarea acesteia.

Mihai Nistor, CEO Odyssey Investments, a declarat: "Am ales să construim apartamente boutique în zona de Nord pentru că cererea pe acest segment este in creştere. Oamenii vor locuinţe de calitate, poziţionate bine, să aibă aproape locurile de muncă şi să ajungă uşor la zonele de retail, metrou şi in parc. Este un segment pe care piaţa imobiliară din România abia acum il cunoaşte şi din câte vedem, chiar este căutat."

Dezvoltatorul Odyssey Investments nu este la primul proiect de locuinţe boutique în Nordul Bucureştiului. În prezent, dezvoltatorul Odyssey Investments are în derulare şi construcţia Odyssey Băneasa, preţurile pentru un apartament cu 2 camere pornind de la 90.000 euro.

Odyssey Băneasa este un imobil de S+P+5 cu doar 15 apartamente. Imobilul este în construcţie şi va fi gata în decembrie 2020.

Trendul este de a se construi mai multe astfel de imobile şi pe viitor. Dezvoltatorii care au câte un teren bine poziţionat construiesc apartamentele de tip boutique pentru că se vând mai repede, sunt preferate pentru că oferă intimitate şi sunt construite în zone bune.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional