Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit

Apex Alliance deschide primul hotel Courtyard by Marriott din România

A.M. Ştirile Zilei /

Apex Alliance deschide primul hotel Courtyard by Marriott din România

Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel Marriott din ţara noastră sub brandul Courtyard, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Construcţia hotelului a durat 3 ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiţia s-a ridicat la aproape 22,5 milioane de euro. Courtyard Bucharest Floreasca pune la dispoziţia oaspeţilor 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, camerele fiind dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare şi scaune ergonomice, ceea ce le transformă într-un spaţiu de lucru ideal. Hotelul dispune de asemenea de 7 săli de conferinţă, ce pot găzdui în total 538 de persoane.

Adrian Adam, Manager General al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca, a declarat: "Clienţii noştri sunt oameni de afaceri, antreprenori şi nu numai. Oaspeţii noştri pun preţ pe creativitate, văd călătoriile în locuri noi ca oportunităţi să dezvolte idei noi. Pasionaţi de ceea ce fac, determinaţi şi orientaţi către succes, aceştia văd în orice călătorie oportunitatea de a accelera dezvoltarea personală şi profesională, iar noi ne dorim să le asigurăm cadrul perfect pentru acest lucru".

Potrivit sursei citate, odată cu hotelul, Courtyard Bucharest Floreasca deschide de asemenea restaurantul Solt Dining, din categoria premium casual, cu o capacitate de 84 de persoane.

Aflat în zona financiară a Bucureştiului - pe Bdul Dimitrie Pompeiu 2A, Courtyard Bucharest Floreasca mai pune la dispoziţia clienţilor un centru de conferinţe, o sală de fitness, un magazin deschis 24/7 - The Market -, precum şi parcare subterană.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional