Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Apple Inc a început să producă telefoane în India

Perspective /

Sursa foto: www.apple.com

Sursa foto: www.apple.com

 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Apple Inc a început, de luna trecută, să producă telefoane iPhone 13 în India, într-un moment în care grupul american încearcă să îşi reducă dependenţa de lanţurile de aprovizionare chineze.

  Telefoanele iPhone 13 sunt produse la o uzină pe care subcontractorul taiwanez Foxconn o are în apropiere de Sriperumbudur, în statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, a declarat o sursă din interiorul companiei.

  În ultima perioadă, Apple a început să transfere o parte din producţia de telefoane iPhone dins­pre China spre alte pieţe, inclusiv spre India, a doua mare piaţă mondială de smartphone-uri. Grupul american intenţionează să producă în India şi tablete iPad. Atât India, cât şi alte ţări, precum Mexic şi Vietnam, devin treptat pieţe importante pentru subcontractorii care produc pentru mărcile americane interesate să îşi diversifice activităţile de producţie. iPhone 13 este al patrulea model produs în India, după ce Apple a demarat operaţiunile de asamblare în această ţară în 2017 cu modelul iPhone SE. Foxconn, care oficial poartă denumirea Hon Hai Precision Industry Co Ltd, este cel mai mare producător mondial de produse electronice pe bază de contract pentru firme precum Apple, Hewlett Packard şi Dell. Compania taiwaneză este renumită în special pentru că asamblează telefoanele iPhone pentru Apple.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Piaţa Imobiliară

  Amenajări

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Legea

  Internaţional