Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

Aqua City, desemnat proiectul imobiliar cu cel mai puternic impact pozitiv în comunitate la Imobiliare Awards

S.B. Ştirile Zilei /

Aqua City, desemnat proiectul imobiliar cu cel mai puternic impact pozitiv în comunitate la Imobiliare Awards

Aqua City a câştigat premiul "Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate 2021" în cadrul ediţiei a VII-a a Galei Imobiliare Awards.

Premiul, oferit după o amplă analiză a celor 2 jurii independente formate din specialişti din domeniul imobiliar, îşi propune să recunoască aportul pozitiv adus comunităţii de către un proiect rezidenţial.

Proiectele sociale şi de intervenţie în comunitatea din Giuleşti, acolo unde este situat ansamblul imobiliar Aqua City, alături de contribuţia pentru regenerarea urbană a zonei au impresionat juriul şi au adus ansamblului premiul cel mare în categoria Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate, unde au concurat alţi 3 finalişti. Juriul a punctat pozitiv şi demersul Aqua City de a finanţa şi distribui gratuit primul ziar din Bucureşti dedicat unei comunităţi urbane, cu subiecte relevante pentru locuitorii din zona Giuleşti-Crângaşi-Lacul Morii. Totodată, ca partener şi sponsor al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Aqua City susţine pregătirea şi antrenamentele specifice pentru copiii giuleşteni care provin din medii defavorizate, dar care au un potenţial deosebit în dezvoltarea unei cariere sportive.

"Ne bucurăm că eforturile noastre de a aduce plusvaloare comunităţii din Giuleşti au fost recunoscute prin acest premiu oferit de profesioniştii din domeniu. Ne-am dorit ca dincolo de dezvoltarea unui proiect imobiliar aliniat la nevoile cumpărătorilor, Aqua City să arate că are o responsabilitate şi faţă de comunitatea extinsă. Astfel, de unele facilităţi şi servicii din Aqua City, aşa cum sunt centrul educaţional, centrul SPA, magazinele comerciale şi chiar spaţiile verzi vor beneficia şi locuitorii din zonă. În ansamblul său, Aqua City are un rol civilizator în zona Giuleşti şi contribuie la dezvoltarea acestui cartier cu tradiţie", a declarat Adrian Rus, broker-owner RE/MAX Action şi Director de Marketing şi Vânzări Aqua City.

Proiectul imobiliar Aqua City a fost nominalizat la alte 3 categorii: Cel mai bun mix de servicii şi facilităţi, Cea mai impresionantă regenerare urbană şi Cel mai bun proiect uz mixt.

Complexul Aqua City oferă numeroase facilităţi rezidenţilor săi, care au rolul de a crea o comunitate strânsă, durabilă, centrată pe ideea de wellbeing: spaţii verzi, locuri de joacă, centru educaţional, centru SPA, terenuri de sport, securitate 24/7, magazin Lidl. Proiectul, gândit în cele mai mici detalii pentru a asigura viitorilor proprietari un grad mare de confort, are un concept inovator: Aqua City este primul complex rezidenţial din România care furnizează apă tratată natural, fără procese chimice, purificată, de o calitate superioară celei din reţeaua de apă publică la robinetul fiecărui apartament din complex.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional