Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

ARSC participă la Bucharest Tech Week 2022

S.B. Ştirile Zilei /

ARSC participă la Bucharest Tech Week 2022

Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) participă la festivalul tehnologiei, Bucharest Tech Week 2022, în perioada 17-19 iunie 2022, în Piaţa Constituţiei, potrivit unui comunicat al asociaţiei, remis astăzi redacţiei.

Asociaţia Română Pentru Smart City invită vizitatorii expoziţiei la standul său din cadrul evenimentului, unde, în urma unui test de competenţe digitale, cei care promovează vor primi diploma de cetăţean digital.

Educaţia digitală este una dintre priorităţile organizaţiei, şi face parte din activităţile de bază pe care ARSC le promovează în cadrul Centrului de Incluziune Digitală, concept inovator, lansat la finalul anului 2021.

Tot la standul asociaţiei va fi organizat concursul Bucharest Smart City Challenge by ARSC, în urma căruia cei care vin la Tech Expo şi înscriu cele mai bune proiecte pentru o capitală inovatoare vor fi premiate. Premiul constă într-un gadget potrivit contextului actual, în care foarte multe persoane încă lucrează, respectiv remote: Lenovo ThinkSmart View.

De asemenea, la standul asociaţiei va fi organizat concursul Bucharest Smart City Challenge by ARSC, în urma căruia cei care vin la Tech Expo şi înscriu cele mai bune proiecte pentru o capitală inovatoare vor fi premiate. Premiul constă într-un gadget potrivit contextului actual, în care foarte multe persoane încă lucrează, respectiv remote: Lenovo ThinkSmart View.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional