Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

Asociaţia Zi de Bine va construi primul pumptruck din Capitală

S.B. Ştirile Zilei /

Asociaţia Zi de Bine va construi primul pumptruck din Capitală

Asociaţia Zi de Bine construieşte în cartierul Brâncuşi primul pumptruck din Capitală, un spaţiu interactiv pentru copii şi adulţi, cu piste speciale pentru biciclete, skateboard-uri, role şi trotinete.

Proiectul #Joyride va fi realizat împreună cu Primăria Sectorului 6 care a oferit deja un spaţiu unde se vor construi aproximativ 42 de metri de pistă în forme şi curbe pe înălţimi diferite, pentru cei peste 3.700 de locuitori ai cartierului.

Bugetul necesar pentru implementarea acestui proiect este de 40.000 euro şi este oferit de partenerii strategici ai Asociaţiei Zi de Bine, Lidl România, Grupul E.ON România şi UniCredit Bank.

"#Joyride este un proiect de care locuitorii cartierului Brâncuşi aveau o mare nevoie. Deşi cartierul este foarte bine îngrijit, lipsesc spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii. Pumptruck-ul pe care îl vom contrui luna aceasta va putea fi folosit atât de către cei mici cât şi de către adulţi şi va aduce cu siguranţă bucurie şi un super start în vacanţa de vară", au declarat Melania Medeleanu şi Luciana Zaharia, fondatoarele Asociaţiei Zi de BINE.

Cartierul Brâncuşi, aflat în sectorul 6 din Capitală, este unul dintre cele mai mari cartiere de locuinţe sociale din ţară, care se întinde pe 115.000 metri pătraţi, cu zeci de blocuri şi mii de unităţi locative. Locuinţele au fost construite de ANL şi cele peste 1.200 apartamente au fost date în folosinţă, cu chirie socială, de către primăria sectorului 6, tinerilor care îndeplineau anumite condiţii, printre care să aibă domiciliul şi un loc de muncă stabil pe raza sectorului 6, iar vârsta de până în 35 de ani.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional