Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Au început înscrierile la competiţia internaţională de arhitectură BRICK AWARD 22

E.O. Ştirile Zilei /

Au început înscrierile la competiţia internaţională de arhitectură BRICK AWARD 22

Competiţia internaţională de arhitectură BRICK AWARD a ajuns la ediţia a zecea. BRICK AWARD este un concurs internaţional de arhitectură organizat de grupul WIENERBERGER, care premiază proiecte arhitecturale inovative realizate cu produse ceramice, prin modelarea unui design creativ, precum şi calitatea arhitecturii în ceea ce priveşte estetica, forma şi configuraţia acestuia. În acest moment au început înscrierile la BRICK AWARD 22.

Premierea arhitecţilor participanţi la această competiţie are loc bienal, în Viena, iar prima ceremonie a avut loc în anul 2004. Anul 2022 marchează un an deosebit pentru BRICK AWARD, fiind cea de-a 10-a ediţie organizată de grupul WIENERBERGER.

Perioada de înscriere este deschisă până pe data de 8 aprilie 2021, pentru acest lucru fiind necesară completarea formularului online, disponibil pe site-ul Wienerberger şi care constă în furnizarea unor informaţii de baza ale proiectului, un scurt text descriptiv, precum şi imagini şi planuri are construcţiei deja finalizate, nu mai devreme de anul 2018.

Proiectele înscrise până în prezent sunt dovada versatilitatii şi varietăţii modalităţilor de punere în operă a materialelor ceramice utilizate la realizarea zidăriei, faţadelor, acoperişului sau a pavajului.

Premiile ediţiei Brick Award 22 vor fi acordate în baza a cinci categorii de concurs:

Rezidenţial unifamilial (Feeling at home) - locuinţe unifamiliale, mici proiecte de locuinţe de înaltă calitate arhitecturală care oferă spaţii de locuit confortabile, sănătoase şi durabile;

Rezidenţial multifamilial (Living together) - locuinţe multifamiliale, soluţii rezidenţiale inovatoare, luând în considerare tendinţele şi provocările urbanizării, cum ar fi lipsa spaţiului, provocările sociale şi noile concepte de locuire;

Clădiri publice (Working together) - spaţii de birouri, clădiri comerciale care oferă confort, estetică şi funcţionalitate, birouri şi clădiri industriale;

Clădiri publice cu scop educativ, cultural, pentru sănătate sau proiecte de infrastructură (Sharing public spaces) - clădiri publice care oferă confort, estetică şi funcţionalitate centrelor de educaţie, cultură şi asistenţă medicală, spaţiilor publice şi proiectelor de infrastructură;

Soluţii speciale (Building outside the box) - punerea în operă a unor concepte arhitecturale prin care se urmăreşte modalitatea inovativă de integrare a produselor ceramice, utilizarea noilor tehnologii în construcţie, zidăria specială, utilizarea produselor ceramice personalizate şi ornamentarea.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional