Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Autorităţile din Argeş anunţă că lucrările la lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu au ajuns la un stadiu fizic de 33%

S.B. Ştirile Zilei /

Autorităţile din Argeş anunţă că lucrările la lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu au ajuns la un stadiu fizic de 33%

Aproximativ 33% din lucrări sunt finalizate, pe lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu, între Piteşti şi Curtea de Argeş, anunţă, miercuri, autorităţile din acest judeţ, în urma unei vizite făcute pe şantier de către prefectul judeţului alături de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu, informează news.ro.

"Pe toţi cei 30 de kilometri ai amplasamentului pe care i-am vizitat astăzi se lucrează, sunt peste 840 de oameni şi 520 de utilaje în şantier. Acest şantier are o evoluţie bună în ultima perioadă, s-a ajuns la un stadiu fizic executat de aproximativ 33%, păstrăm ca şi termen de finalizare a lucrărilor vara anului 2025 şi, dacă mobilizarea continuă cel puţin la acest nivel, suntem optimişti cu privire la acest termen", a declarat Ionel Scrioşteanu, miercuri, pe şantierul autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Conform datelor furnizate de către prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, pe şantierul lotului 5 se lucrează la pasajul din zona Bascov, precum şi la unul dintre podurile peste râul Argeş.

"În total, 21 de poduri şi pasaje majore sunt în lucru, peste 170 de structuri minore şi se fac lucrări de consolidare pentru care au fost aduşi peste 2,5 miliarde de metri cubi de material", transmite prefectul Radu Perianu.

La rândul său, directorul tehnic al companiei Webuild, Marco Morano, a precizat că în această perioadă e lucrează la suprastructură, la consolidarea zonelor de terasament şi că "totul merge în parametri".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional