Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2021
Abonament gratuit

Blocurile din sectorul 6 - în reabilitare termică

Fotoreportaj /

Blocurile din sectorul 6 - în reabilitare termică
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Pandemia pare să nu fi deranjat foarte mult unele lucrări din piaţa construcţiilor. Campania de reabilitare termică demarată în sectorul 6 al Capitalei continuă, majoritatea imobilelor care încă nu au fost îmbunătăţite căpătând faţade noi în această perioadă. Beneficiarul lucrărilor este primăria de sector, care, pentru derularea acestora, lucrează cu asocieri de firme precum Terra Gaz Construct, Palex Construcţii Instalaţii, Alpenside, Bertoni Construct, Drum Concept etc. La întocmirea proiectelor au lucrat companii cum ar fi Concrete & Design Solutions şi MC General Construct Engineering.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Smart City

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Perspective

  Companii

  Internaţional