Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

BRD a finanţat realizarea Aniroc Signature Hotel

S.B. Ştirile Zilei /

BRD a finanţat realizarea Aniroc Signature Hotel

La sfârşitul săptămânii trecute a fost inaugurat la Arad noul hotel Aniroc Signature, o investiţie realizată de familiile Cosma şi Ţucudean. BRD Groupe Societe Generale a participat la realizarea proiectului printr-o finanţare pe termen lung în valoare de 4 milioane de euro.

Amplasat în centrul Aradului, Aniroc Signature Hotel îmbină stilul industrial cu cel modern, purtând în acelaşi timp amprenta Aradului de altădată.

"Apreciem sprijinul permanent al BRD pentru diversele noastre proiecte. La Aniroc Signature Hotel, BRD s-a angajat pe termen lung alături de noi, având încredere în viziunea noastră, în proiect şi în potenţialul unui Arad din ce în ce mai efervescent din punct de vedere economic şi social", au declarat fraţii George şi Miriam Ţucudean.

"Banca noastră participă activ la susţinerea proiectelor clienţilor săi şi la dezvoltarea comunităţilor din România. Proiectul Aniroc Signature Hotel se înscrie în cadrul unui parteneriat de peste 25 de ani alături de unii dintre cei mai reprezentativi şi dinamici antreprenori din regiunea de vest a ţării, familiile Cosma şi Ţucudean", a spus Felix Daniliuc, Directorul Departamentului IMM al BRD Groupe Societe Generale.

Dezvoltatorii au urmărit nu doar confortul oaspeţilor, ci şi protejarea mediului, optând pentru soluţii sustenabile, prin utilizarea biomasei pentru producerea energiei termice, împreună cu un sistem de recirculare a gazelor de ultimă generaţie.

30% din energia electrică necesară funcţionării hotelului este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, diferenţa provenind din energie verde cu certificate de origine prin intermediul unui parteneriat cu Enel.

Toate camerele beneficiază de aport de aer proaspăt şi aer condiţionat (cald şi rece) pe toată durata anului. De asemenea, hotelul este dotat cu un centru Spa şi o sală de fitness. Sala de conferinţe şi evenimente are o capacitate de 150 locuri. De asemenea, noul hotel operează un restaurant, precum şi o terasă cu 60 de locuri.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii