Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

Brikton Construction Solutions revine la BVB din 29 martie

S.B. Ştirile Zilei /

Brikton Construction Solutions revine la BVB din 29 martie

Brikston Construction Solutions revine pe 29 martie la Bursă, pe piaţa AeRO, sub simbolul bursier BKS, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori Bucureşti.

Acţiunile companiei au fost anterior tranzacţionate pe piaţa Rasdaq, din 1997 până în 2015, sub simbolul bursier CERE. În prezent, Brikston are o capitalizare anticipată de 391,4 milioane de lei. Brikston este unul dintre cei mai mari producători de blocuri ceramice şi cărămida de la nivel naţional şi singurul producător de ţiglă ceramică din România. Listarea pe piaţa AeRO a companiei a fost realizată cu sprijinul Consultantului Autorizat Estinvest.

Thomas Ebner, CEO Brikston Construction Solutions: "Brikston vine la Bursa după o perioadă lungă de consolidare internă. Deschiderea societăţii către Bursă va conduce la o maturizare a managementului societăţii, la facilitarea extinderii rapide prin folosirea mecanismelor pieţei de capital şi, nu în ultimul rând, la o mai bună vizibilitate".

Adrian Mînzat, Manager General, Brikston Construction Solutions: "Brikston a performat peste aşteptări, iar în anul 2021 profitul din exploatare a depăşit bugetul aprobat. Societatea a fost afectată de creşteri neaşteptate ale preţurilor la utilităţi, impact ce a fost diminuat prin măsurile de modernizare întreprinse permanent de societate. În prezent, situaţia politica regională este imprevizibilă, însă societatea noastră, inclusiv prin această listare, se poziţionează perfect pentru următoarea creştere a pieţei pe care activăm".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional