Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Bursa Constructiilor Tale Romania lanseaza platforma www.bctr.ro pentru romanii interesati de colaborari de calitate cu firme de constructii renumite

Ştirile Zilei /

Bursa Constructiilor Tale Romania lanseaza platforma www.bctr.ro pentru romanii interesati de colaborari de calitate cu firme de constructii renumite

Bursa Constructiilor Tale Romania a lansat recent cea mai noua platforma de intermediere a colaborarilor de calitate cu firme de constructii de top. Fiecare roman interesat de oferte actuale de pe piata si de colaborari la standarde superioare de calitate cu firme de constructii autorizate si specialisti avizati poate cere si primi cele mai bune oferte pentru propriul proiect direct de pe www.bctr.ro.

Mai jos ti-am pus la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a intelege cum functioneaza platforma si cat este de eficienta in stabilirea unor relatii si colaborari productive.

Ce este Bursa Constructiilor Tale Romania?

Un concept inovator si revolutionar, Bursa Constructiilor Tale Romania reprezinta un serviciu online de promovare a firmelor de amenajari interioare, amenajari exterioare, constructii, reparatii si alte servicii din industrie, pentru fiecare judet si localitate din Romania. Este o platforma dezvoltata atat pentru promovarea firmelor de constructii si ofertelor unice, cat si pentru credibilitatea, siguranta si eficienta procesului de alegere a firmei optime pentru clienti. Cu un numar impresionant de clienti care acceseaza zilnic platforma, BCTR se remarca prin excelenta in domeniul publicitatii si promovarii online a serviciilor de constructii pe Google si Social Media.

Cum accesezi Bursa Constructiilor Tale Romania?

Bursa Constructiilor Tale Romania poate fi accesata direct pe platforma proprie, pe link-ul www.bctr.ro, website care dispune de informatii aditionale legate de serviciul de promovare, de o sectiune dedicata clientilor si, respectiv, una dedicata firmelor, precum si sectiuni de blog si contact.

Cine poate folosi BCTR?

Platforma BCTR este accesibila oricarei parti interesate, fie aceasta client sau firma de constructii. Prin procese simplificate, atat clientii cat si echipele se pot inscrie pe website. In functie de context, cerinte si necesitati, vor fi pusi in contact pentru proiectele relevante asupra carora ar putea colabora.

Cum functioneaza BCTR pentru clienti?

Pentru clienti, BCTR functioneaza in mod 100% gratuit. Clientul trimite pur si simplu detaliile proiectului pe site, urmand ca acestea sa fie prezentate echipelor colaboratoare din localitatea sau judetul respectiv, proces in urma caruia clientului i se va raspunde cu toate ofertele personalizate

disponibile si detaliile pentru o eventuala colaborare (pret, portofoliu, contact, experienta, servicii). Ulterior, clientul isi va demara activitatea cu firma aleasa pe cont propriu, conform preferintelor, bugetului si propriilor criterii de evaluare a ofertelor disponibile.

Cum functioneaza BCTR pentru firme?

Pentru echipele care doresc sa isi inscrie firma pe BCTR, exista diverse abonamente contra-cost si planuri de promovare online disponibile, cu o serie de benficii aferente. Firmele pot alege abonamentul cel mai potrivit pentru a face parte din baza noastra de date si a-si atrage clienti si colaborari de calitate.

Acceseaza cu incredere BCTR!

Scopul principal al BCTR este acela de a creea o punte de legatura intre firme de constructii competente si clienti seriosi, si de a facilita colaborarile cele mai eficiente si benefice pentru ambele parti. Profesionalismul, transparenta, pasiunea, respectul si ambitia de a crea colaborari unice reprezinta valorile centrale ale platformei. Din acest motiv, BCTR analizeaza si verifica in prealabil fiecare firma si echipa, alegandu-le pe cele mai serioase si calificate pentru realizarea lucrarilor si proiectelor complexe la standarde calitative profesionale.

Pentru a obtine o colaborare eficienta pentru proiectul tau in mai putin de 24 de ore, nu ezita sa apelezi cu toata increderea la serviciile www.bctr.ro. Odata ce vei vedea cat de usor functioneaza, cat de organizate iti sunt ofertele si cat de usor iti va fi sa alegi cea mai buna firma cu care sa-ti demarezi proiectul, te vei alatura clientilor multumiti care confirma ca BCTR reprezinta solutia optima in alegerea firmei de constructii ideale. Contacteaza acum echipa Bursa Constructiilor Tale Romania cu detaliile proiectului tau si asteapta in timp record cele mai bune oferte de la firme de constructii de top din localitatea ta!

(C)

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional