Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

BusinessMark organizează a 9-a ediţie a proiectului Real Estate & Construction Forum

D.V. Ştirile Zilei /

BusinessMark organizează a 9-a ediţie a proiectului Real Estate & Construction Forum

Pe 1 octombrie 2019, BusinessMark vă invită la cea de a 9-a ediţie a proiectului Real Estate & Construction Forum. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din Bucureşti, sala Atlas, începând cu ora 08:30.

Oamenii se dezvoltă, tehnologia avansează, nevoile clienţilor se schimbă, organizaţiile se transformă şi simt nevoia de a se extinde. Smart Home, Smart Buildings, Smart Cities sunt termenii ce caracterizează piaţa de real estate. Sustenabilitatea a devenit un must - de la centre comerciale şi spaţii industriale, la birouri şi locuinţe.

În acest context, Real Estate & Construction Forum va fi structurat în patru paneluri, fiecare dintre acestea aducând în prim plan unul dintre segmentele de referinţă ale domeniului: Office, Rezidenţial, Retail, Industrial&Logistic.

Prin cele patru momente de discuţie, organizatorii vor provoca speakerii evenimentului să răspundă la întrebări, precum:

Care sunt provocările şi soluţiile de creştere a cererii pe toate segmentele pieţei din perspectiva investitorilor, dezvoltatorilor si specialiştilor din imobiliare?

Ce impact au inovaţia şi si digitalizarea în real estate? Care sunt trendurile la nivel global şi soluţiile inovatoare implementate cu succes pe pieţele din regiune?

Cum arată spaţiul de lucru al viitorului, spre ce îşi îndreaptă atenţia chiriaşii şi ce soluţii au dezvoltatorii pentru a creşte calitatea timpului petrecut la birou?

Care sunt segmentele pieţei care oferă investitorilor yield-uri mai bune faţă de pieţele din regiune?

Invitatul special al evenimentului va fi BERNARD STORCH, Partner, PLP Architecture.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional