Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

Campeador finalizează primul ansamblu rezidenţial cu faţadă ventilată din Timişoara

A.I. Ştirile Zilei /

Campeador finalizează primul ansamblu rezidenţial cu faţadă ventilată din Timişoara

Campeador, grupul de investiţii din Cluj Napoca, anunţă finalizarea primului proiect din Timişoara, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Acesta se deosebeşte în piaţa ansamblurilor rezidenţiale prin faţada ventilată - un sistem de placare exterioară pentru clădiri ce combină estetica, funcţionalitatea, mentenanţa uşoară şi eficienţa energetică.

Potrivit sursei citate, ansamblul se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 5000 mp şi cuprinde 166 apartamente, opt penthouse-uri şi aproximativ 1.300 mp spaţii comerciale la parter. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 10.000.000 de euro.

Andrei Abrudan, director comercial Campeador, a declarat: "Sistemul a fost creat, în primul rând, pentru termoizolarea eficientă a interiorului, iar acest lucru se produce datorită faptului că spaţiul dintre plăcile exterioare şi termoizolaţie creează un strat de aer ventilat, care în combinaţie cu acţiunea unui strat izolant aplicat pe pereţii clădirilor îmbunătăţeşte eficienţa termică a clădirii".

Lucrările pentru ansamblul rezidenţial au început în februarie 2018, iar în acest moment sunt finalizate.

De asemenea, preţurile încep de la 63.000 euro pentru apartamente de 44 mp şi balcon de 5 mp. Proiectul are apartamente cu 1 camera, 2 camere, 3 camere şi 4 camere, 8 penthouse-uri cu suprafeţe cuprinse între 92 şi 107 mp şi terase de 20, respectiv 80 mp.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional