Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2019

Campeador scoate spre închiriere spaţiile comerciale din ansamblul rezidenţial de pe Calea Torontalului

I.M. Ştirile Zilei /

Campeador scoate spre închiriere spaţiile comerciale din ansamblul rezidenţial de pe Calea Torontalului

Campeador, grupul de investiţii din Cluj Napoca care a ales Timişoara ca zonă de dezvoltare, scoate spre închiriere spaţiile comerciale de la parterul complexului de pe Calea Torontalului, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre. Potrivit sursei citate, ansamblul rezidenţial pune la dispozitie 1.423 de metri pătraţi de spaţii comerciale, cu terase generoase, care beneficiază 60 de locuri de parcare.

Multitudinea de ansambluri imobiliare din Timişoara, date în folosinţă în preajma Torontalului-Aradului, dar şi numeroasele companii care s-au orientat spre aceasta zona, face din Nordul oraşului de pe Bega sa fie tot mai interesant pentru investitori. În acest context, Campeador Residence a prevăzut la parterul ansamblului o suprafaţă generoasă de spaţiile comerciale destinate antreprenorilor care caută să îşi dezvolte afacerea.

Cei 1.423 de metri pătraţi au fost construiţi în aşa fel încât să se plieze pe orice tip de afacere pentru că spaţiile pot fi personalizate în funcţie de dorinţa fiecărui chiriaş. La această suprafaţă se mai adaugă alţi 800 de metri pătraţi de terase şi 60 de locuri de parcare.

Andrei Abrudan, dir. comercial Campeador, a declarat: "Spaţiile comerciale pe care le punem la dispoziţie vin ca urmare a unei necesităţi a locuitorilor din această zonă. Persoanele care au achiziţionat un apartament în Campeador Residence sunt oameni cu venituri peste medie, care îşi doresc să aibă cât mai aproape un confort. Spaţiile pe care le punem la dispoziţie se pretează, spre exemplu, pentru deschiderea unui supermarket, o spălătorie de haine, bănci sau afaceri dedicate wellness-ului, sau alte tipuri de business-uri. Posibilităţile de personalizare şi adaptare a spaţiului sunt multiple. Zona aflată în plină dezvoltare oferă o gamă largă de clienţi: vorbim de tineri care locuiesc foarte aproape de complexul nostru sau de angajaţi în IT, financiar. Toate aceste aspecte accentueaza nevoia de spaţii comerciale, într-o zonă aflată în continuă expansiune."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Consilier

Legea

Internaţional