Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2021
Abonament gratuit

Cât mai costă să mobilezi un apartament sau o casă?

Ştirile Zilei /

Cât mai costă să mobilezi un apartament sau o casă?

Când vine vorba de amenajarea interioară, bugetul este factorul cheie care influenţează mare parte din deciziile care transformă o casă în acasă. Pentru cei care au în plan astfel de achiziţii pentru amenajarea locuinţei apare inevitabil întrebarea Cât mă va costa mobilarea sau reamenajarea casei?

Mobexpert a anunţat crearea primului planificator de buget din ţara noastră care îi va ajuta pe clienţii săi să primească un răspuns concret la întrebările despre costurile de mobilare, pentru a-şi planifica mai uşor şi mai bine cheltuielile. Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert şi completează celelalte iniţiative, precum cea de Augmented Reality, prin care compania contribuie la dezvoltarea industriei şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a mobilierului. Planificatorul este dedicat celor care au în plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei dar nu ştiu de unde să înceapă, la ce fel de costuri să se aştepte, şi va oferi un plan de mobilier cu preţuri concrete raportate la piaţa de mobilier autohtonă.

Adelina Badea, CEO Mobexpert: "Bugetul este o componentă importantă pentru clienţii noştri şi de aceea ne dorim să îi inspirăm să investească eficient. În acelaşi timp, vrem să le facilităm procesul decizional, să îi susţinem să decidă mai rapid şi mai eficient. Timpul pe care l-ar petrece pentru a face lista de cumpărături, îl pot investi de acum în altceva pentru că acest planificator de buget le va oferi şi o listă preliminară, cu obiectele de bază pentru mobilarea fiecărei camere în parte".

Planurile de mobilier generate de planificator pot fi adaptate pentru orice tip de locuinţă, buget şi tip de amenajare - de la mobilarea de la zero a primului apartament, până la mutatul într-o casă mai mare, sau pentru cei care vor să facă doar mici schimbări în ton cu ultimele tendinţe.

Planuri de mobilier economice, medii sau premium

Noul instrument vine în întâmpinarea tuturor celor care îşi doresc să-şi planifice mai bine resursele financiare sau să se încadreze într-un buget exact, şi a fost creat pentru a arăta că există soluţii potrivite pentru toate nevoile, după cum transmite compania.

Indiferent de buget, economic, mediu sau premium, planul de mobilier poate fi obţinut în trei paşi:

Primul pas este alegerea camerei care urmează să fie (re)mobilată, cum ar fi dormitorul, livingul, bucătăria, baia, holul, balconul / terasa sau camera copiilor. Pentru fiecare cameră, planificatorul va genera o listă cu piese de mobilier recomandate pentru acea cameră.

Următorul pas este alegerea tipului de buget în care piesele trebuie să se încadreze - mai exact Economic, Mediu şi Premium.

La final, planificatorul afişează un buget total, iar utilizatorii au opţiunea de a primi pe mail rezultatul sau chiar de a vedea o selecţie de produse Mobexpert care se încadrează în criteriile alese.

Cu ajutorul acestei idei, Mobexpert şi-a propus să ofere un răspuns într-un mod cât mai simplu şi rapid la întrebarea universală despre costurile cu mobilierul, să elimine grija de a face calcule şi să arate că existe soluţii pentru orice buget.

Adelina Badea a completat: "Vrem să promovăm acest planificator ca o soluţie pentru a inspira clienţii să investească eficient bugetul pe care şi-l propun. Pe viitor, îl vom dezvolta cu funcţionalităţi multiple şi produse personalizate. Aceasta ne va permite să atragem noi clienţi pe care să-i convingem că interacţiunea cu Mobexpert este o experienţă memorabilă atât în magazinele noastre, cât şi pe online".

Brandul a informat că astfel îşi propune să îmbunătăţească viaţa clienţilor şi se implică în a sta conectat în permanenţă la nevoile clienţilor pentru amenajare şi mobilă de calitate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii