Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2021
Abonament gratuit

Catinvest aduce Hervis pentru prima dată în Craiova

A.P. Ştirile Zilei /

Catinvest aduce Hervis pentru prima dată în Craiova

Ca parte a extinderii cu o investiţie de 39 de milioane de euro finalizată în acest an, grupul francez de real estate Catinvest anunţă consolidarea centrului său comercial regional Electroputere Parc într-un hub pentru echipamente sportive şi aduce marca Hervis pentru prima dată în Craiova, potrivit unui comunicat al companiei.

Într-un oraş în care sportul are o tradiţie îndelungată, Hervis se alătură celorlalte mărci specializate din Electroputere Parc, oferind pasionaţilor de sport o gamă completă de echipamente sportive, îmbrăcăminte şi accesorii.

Primul magazin Hervis din Craiova va fi deschis în vara acestui an în Electroputere Parc, alăturându-se brandurilor Decathlon, Intersport, Sportisimo, Sizeer, Grid, Various Brands, Top Sport (Adidas), precum şi magazinului oficial al echipei de fotbal Universitatea Craiova, toate fiind prezente în acelaşi spaţiu în galeriile comerciale Electroputere Parc. Magazinul Hervis se va afla în aripa de vest a centrului comercial şi va ocupa o suprafaţă de peste 1.100 de metri pătraţi.

Atragerea de branduri noi are loc pe fondul extinderii şi dezvoltării centrului comercial. În prezent, Electroputere Parc este un centru comercial de referinţă din regiunea de sud-vest a României, oferind deja acces la peste 187 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare, divertisment, toate într-un singur loc, pe o suprafaţă totală de 92.000 de metri pătraţi.

Catinvest investeşte un total de 58,5 milioane de euro pentru continuarea extinderii Electroputere Parc şi construcţia de noi spaţii comerciale, birouri şi hoteluri de apartamente pentru un total de 48.000 de metri pătraţi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii