Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

CERONAV a demarat construcţia campusului "Corp învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente"

S.B. Ştirile Zilei /

CERONAV a demarat construcţia campusului "Corp învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente"

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV dă startul celor mai importante lucrări de construcţie din istoria sa.

Obiectivul de investiţie "Corp învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente" reprezintă un campus în suprafaţă de 5063 mp, iar obiectivul de investiţii "Construire Poligon P.S.I. şi simulator Helideck" reprezintă cel mai modern poligon PSI din Europa.

Noul campus CERONAV, care vizează optimizarea calităţii instruirii personalului din transporturi navale, va fi dotat cu echipamente specializate, de ultimă generaţie şi va consta într-un corp de clădire pentru învăţământ şi cazare în regim de înălţime S+P+4E şi a unui corp care cuprinde un nou bazin de antrenamente.

Proiectul Bazei de Instruire si Antrenament CERONAV a fost declarat unul dintre cele 3 proiecte emblematice pentru educaţie şi pregătire profesională, în finala competiţiei mondiale de arhitectură de la Singapore.

Poligonul PSI va fi adaptat inclusiv la desfăşurarea cursurilor GWO, care oferă participanţilor la cursuri cunoştinţele şi abilităţile de a înţelege şi reduce riscul asociat cu pericolele de siguranţă în industria turbinelor eoliene. Pe viitor vor putea participa inclusiv pompierii militari şi civili.

"Acest proiect ne va permite să oferim navigatorilor români şi străini condiţii de instruire la cele mai înalte standarde mondiale. Totodată acest edificiu emblematic inclusiv pentru Constanţa, reprezintă o recunoaştere internaţională a profesionalismului şi evoluţiei constante a CERONAV ", a declarat Ovidiu Sorin Cupşa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Finanţarea obiectivelor de investiţii se realizează din surse proprii ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale.

Valoarea obiectivului de investiţie "Corp învăţământ-cazare şi bazin de antrenamente", aprobată prin HG 10138/2019, este de 49.960.967 RON inclusiv TVA, iar valoarea de atribuire a contractului este de 47.140.710 RON inclusiv TVA.

Valoarea obiectivului de investiţii "Construire Poligon P.S.I. şi simulator Helideck"este de 6.494.000 RON inclusiv TVA.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional