Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

CERTION anunţă vânzarea primului penthouse de 1 milion de euro la Olimp

S.B. Ştirile Zilei /

CERTION anunţă vânzarea primului penthouse de 1 milion de euro la Olimp

Primul penthouse cu o valoare de peste 1 milion de euro a fost recent tranzacţionat în proiectul VOGH Olimp Hotel & Residences, proiect dezvoltat de CERTION.

Penthouse-ul se află la etajul 11 al proiectului VOGH Olimp Hotel & Residences, proiect ce va fi finalizat anul acesta şi va fi deschis oaspeţilor la începutul anului viitor. Tranzacţia s-a realizat prin vânzarea de partiţii imobiliare de lux, un produs recent lansat de CERTION pe piaţa din România. Conceptul partiţiilor imobiliare de lux a fost iniţiat în Statele Unite ale Americii la începutul anilor 90, cu scopul de a le oferi acces la investiţii în proprietăţi de lux celor care nu doresc sau nu îşi permit să cumpere integral o astfel de proprietate.

"Pentru noii co-proprietari, cazarea la mare nu va mai fi niciodată o problemă. Aceştia îşi vor putea petrece vacanţele mult visate beneficiind de toate standardele unui hotel de 5
, în Olimp, o staţiune ce redevine, fără echivoc, perla litoralului românesc. Această investiţie le asigură atât confort imobiliar, cât şi financiar pe termen lung", a declarat Cătălin Scripcaru, CEO & Preşedinte CERTION.

Spre deosebire de celelalte penthouse-uri achiziţionate de către proprietari unici, partiţiile imobiliare bazate pe conceptul de shared-ownership, oferă, în acelaşi buget, posibilitatea diversificării deţinerilor, deci şi a riscurilor inerente achiziţiilor imobiliare.

"Partiţiile imobiliare de lux sunt un produs financiar adresat celor care caută investiții cu risc foarte redus, cu garanții solide și chirii anuale atrăgătoare. În cazul nostru, este vorba despre un randament anual de până la 11% la euro. Astfel, investiţia în partiţii imobiliare de lux este una sigură şi reprezintă o formă eficientă de protecţie împotriva inflaţiei galopante", a explicat Eduard Beuran, Partener şi Director de Investiţii, CERTION.

Valoarea medie a unei partiții este de 32.000 euro. Dar orice client poate investi în mai multe partiții. Spre exemplu, cu 96.000 euro, un client poate deține trei partiții.

"De acum nu mai trebuie să fii milionar ca să investeşti ca unul - aşa cum poţi cumpăra o parte dintr-un avion sau yacht, acest lucru devine posibil şi pentru imobile de lux. Printre avantaje se numără faptul că partiția imobiliară este lichidă în orice moment. Co-proprietarii vor beneficia de un venit pasiv stabil, având posibilitatea de a-şi vinde partiţiile deţinute sau de a accesa opţiunea de buy-back oferită de Loyal Paladin, operatorul agreat de către CERTION", a adăugat Eduard Beuran.

Din punctul de vedere al veniturilor generate, există două tipuri de partiţii imobiliare: partiţii imobiliare închise - cu circuit închis, pentru uz propriu exclusiv, fără venituri, şi partiţii imobiliare deschise - cu circuit deschis, pentru uz mixt, cu venituri fixe sau variabile.

În această lună, pe lista reşedinţelor private de lux şi a suitelor hoteliere vândute de CERTION prin sistemul de partiţii imobiliare, sunt incluse două penthouse-uri din proiectele hotel şi reşedinţă de brand GALILEO şi VOGH Olimp.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective