Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2020

CESAROM lansează 25 de colecţii noi de gresie şi faianţă şi anunţă tendinţele anului în amenajarea locuinţelor

D.F. Ştirile Zilei /

CESAROM lansează 25 de colecţii noi de gresie şi faianţă şi anunţă tendinţele anului în amenajarea locuinţelor

Lasselsberger Ceramics Romania, deţinătorul brandului CESAROM şi unicul producător local de plăci ceramice, a lansat la începutul acestui an 25 de colecţii noi de gresie şi faianţă şi va produce anul acesta un volum total de peste 8 milioane de m2. Noile colecţii vor reprezenta aproximativ 20% din volumul total de gresie şi faianţă ce urmează a fi fabricat în acest an în cadrul fabricii SANEX S.A. din Cluj-Napoca. Cu aceste colecţii noi, CESAROM ajunge la un total de peste 200 colecţii de gresie şi faianţă, informează un comunicat remis Redacţiei noastre.

Petrişor Grindeanu, Director General al SANEX S.A., a declarat: "În fiecare an, CESAROM creează colecţii de gresie şi faianţă care ţin pasul cu cele mai noi tendinţe în decorarea interioară şi exterioară din lume, pentru a oferi românilor o mulţime de variante prin care îşi pot amenaja locuinţele într-un stil modern. În 2020 lansăm 25 de colecţii noi care pun accentul pe decorurile cu aplicaţii speciale, decorurile digitale, texturile şi culorile naturale, precum şi pe albastrul clasic, desemnată de Pantone culoarea anului".

Potrivit reprezentantului companiei, în prezent, preferinţele românilor în materie de amenajări interioare se îndreaptă către materiale cu texturi şi culori cât mai naturale, precum tonuri de bej, gri, ivoriu şi maro, care inspiră eleganţă. Totodată, stilurile Art-Deco şi Ethnic-Arty continuă să crească în popularitate, motiv pentru care au fost incluse în colecţiile companiei decorurile digitale geometrice, florale, patch-ul şi mozaicul, mai informează sursa.

Printre sutele de colecţii propuse de către CESAROM, cinci sunt inspirate din culoarea anului 2020: colectiile ColorLine, Maiolica, Terazzo, Nalim şi Wright. Acestea îmbină armonios albastrul clasic cu accente inspirate din moda ceramicii italiene a secolului al XV-lea sau cu modernismul din stilul Ethnic-Arty, una dintre cele mai importante trei tendinţe în amenajările din 2020.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 1 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional