Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

Chairry Design & Furniture a înregistrat o creştere de 100% a volumului de business în anul 2022

S.B. Ştirile Zilei /

Chairry Design & Furniture a înregistrat o creştere de 100% a volumului de business în anul 2022

Chairry Design & Furniture şi-a dublat volumul de business pe segmentul de soluţii de mobilier pentru spaţiile de birou în 2022 faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Astfel, la nivelul anului trecut cumulat cu T1 2023, compania a furnizat peste 3.000 piese de mobilier pentru aproximativ 3.500 mp de spaţii de birouri, reprezentând un volum total de vânzări de 0.8 milioane euro.

Marii angajatori au transformat perioada de lucru de acasă în oportunităţi de a investi în soluţii de design pentru spaţiile interioare, pentru readucerea angajaţilor la birou şi pregătirea pentru noul format de lucru hibrid, în majoritatea cazurilor. Potrivit datelor Chairry, între cele mai active domenii s-au numărat sectorul FMCG, spaţile de co-working, serviciile profesionale, serviciile financiare, companiile cu activităţi online şi agenţii de retail pentru segmentul de gambling şi pariuri, dar şi recepţiile noilor clădiri de birouri finalizate recent.

De asemenea, în contextul în care marile companii nu mai utilizează integral spaţiile de birouri închiriate pe durate fixe de 5 sau 10 ani, acestea au început să le subînchirieze companiilor mai mici, ceea ce determină un nou tip de cerere pe piaţa amenajărilor de birouri. Şi dezvoltatorii de clădiri de birouri au început în ultimii doi ani să ofere soluţii de închiriere pentru spaţii de birouri de până la 400 - 500 mp, în condiţiile în care înainte de pandemie suprafeţele minime închiriabile erau mult mai extinse.

"Segmentul de design şi amenajări interioare pentru spaţiile de birouri a devenit unul foarte activ anul trecut, iar trendul continuă de la începutul lui 2023, având în vedere efervescenţa mediului de business în perioada post-pandemică. Foarte mulţi dintre marii angajatori au căutat noi soluţii pentru a-i aduce pe oameni la birou, iar în cazul altor companii s-au înregistrat relocări sau extensii ale spaţiilor închiriate. Dacă în 2021, componenta de mobilier de birouri reprezenta un procent de 20% în business-ul Chairry, actual procentul a crescut la 50%, iar tendinţa este de creştere, în continuare. În prezent, de la începutul anului, avem în lucru proiecte de mobilier pentru birouri de peste 1.500 mp,", declară Raluca Dorobanţu, CEO Chairry Design & Furniture.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional