Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2021
Abonament gratuit

Chiriile proprietăţilor IMMOFINANZ au avut o valoare de 50,3 milioane euro la finalul anului 2020

A.P. Ştirile Zilei /

Chiriile proprietăţilor IMMOFINANZ au avut o valoare de 50,3 milioane euro la finalul anului 2020

Proprietăţile IMMOFINANZ din România au o valoare contabilă de 749,2 milioane euro şi reprezintă 15% din portofoliul total al companiei, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Valoarea proprietăţilor active din România este de 611,7 milioane euro şi cuprinde opt clădiri de birouri (10,6% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) şi cinci proprietăţi de retail (19,2% din totalul proprietăţilor de retail active). Rata de ocupare a rămas ridicată în 2020, respectiv de 93,2%.

Veniturile totale din chirii în România au ajuns la o valoare de 50,3 milioane euro la finalul anului 2020 (faţă de 52 milioane euro în 2019), echivalentul a 17% din veniturile totale din chirii ale grupului.

Portofoliul imobiliar a inclus 209 proprietăţi cu o valoare contabilă combinată de aproximativ 5,0 miliarde EUR la sfârşitul lunii decembrie 2020. Din acest total, aproximativ 64% sunt atribuite activităţii de birouri şi 34% activităţii de vânzare cu amănuntul.

Rata de ocupare este aproape neschimbată, la un nivel ridicat de 96,0% (31 decembrie 2019: 96,8%) şi a egalat 93,7% în proprietăţile de birouri şi 98,1% în proprietăţile de vânzare cu amănuntul. Randamentul brut a fost de 6,2% pe baza veniturilor din închirieri IFRS şi de 6,6% pe baza chiriilor facturate.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii