Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2021
Abonament gratuit

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei atrage doi noi chiriaşi şi atinge un grad de ocupare de 70%

Ştirile Zilei /

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei atrage doi noi chiriaşi şi atinge un grad de ocupare de 70%

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5, dezvoltată de compania Akcent Development în centrul Capitalei şi administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox, a atras doi noi chiriaşi, atingând un grad de ocupare de 70%, conform unui comunicat remis redacţiei.

Noii chiriaşi sunt OTOTO Store, o cafenea si magazin ce comercializează o gama largă de branduri independente, ce includ cafea de specialitate, produse alimentare, cosmetice, cărţi şi produse de îngrijire a casei şi in-tech, o companie ce proiectează mobilitatea viitorului, dezvoltând soluţii inovatoare pentru sectorul automotive şi al mobilităţii inteligente. Cei doi chiriaşi au închiriat o suprafaţă cumulată de 780 metri pătraţi, alăturându-se în clădire unor companii de consultanţă financiară, PR şi marketing sau construcţii.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: "Ţinând cont de faptul că Mendeleev Office 5 este o clădire finalizată în primul trimestru al anului 2020, la debutul pandemiei, ne putem declara mulţumiţi de faptul că imobilul a reuşit constant să atragă noi chiriaşi. Ne bucurăm să putem oferi un spaţiu modern, cu multiple facilităţi, în centrul Capitalei, clădirea fiind uşor accesibilă din toate zonele oraşului atât cu maşina, cât şi cu numeroase mijloace de transport în comun."

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, ce revitalizează o zonă istorică a oraşului, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Clădirea beneficiază de acces facil la transportul public, staţia de metrou Piaţa Romană şi numeroase linii de autobuz fiind situate la 5 minute de mers pe jos, zona fiind totodată recunoscută pentru oferta variată de restaurante, cafenele, hoteluri, spaţii culturale şi centre medicale.

Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată şi cu facilităţi pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică. Designul clădirii facilitează accesul luminii naturale, iar faţada exterioară filtrantă de culoare aurie se încadrează în profilul zonei. Proiectul include tehnologii inteligente integrate, sistem de climatizare hibrid conceput şi integrat arhitectural, iar terasele de la etajele 3 şi 8 stimulează creativitatea chiriaşilor, oferind o vedere panoramică asupra centrului Bucureştiului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii