Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2024

Clădiri cu funcţiune mixtă pe str. Gara Herăstrău din Bucureşti

Fotoreportaj /

Clădiri cu funcţiune mixtă pe str. Gara Herăstrău din Bucureşti
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Pe str. Gara Herăstrău din Bucureşti se află în construcţie un ansamblu de clădiri cu funcţiunea de locuinţe colective, spaţii comerciale şi de servicii, precum şi alte dotări complementare, cu regimul de înălţime două subsoluri, parter, 14 etaje şi un etaj tehnic. Autorizaţia de construcţie vizează şi organizarea de şantier şi împrejmuirea complexului de imobile.

  Beneficiarul proiectului este One Floreasca Towers, proiectantul general este alcătuit din societăţile comerciale X Architecture & Engineering Consult şi Bog"Art, iar firmele care execută lucrările sunt Apolodor Com Impex (incinta) şi Veta Global (strtuctura de rezistenţă).

  Durata de execuţie a lucrărilor de construcţie este de 24 de luni, acestea fiind demarate la finalul lunii octombrie 2022 şi urmând să fie finalizate în aceeaşi perioadă a anului viitor.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Legea

  Internaţional