Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

CNAIR:Încep lucrările de consolidare a DN 7 în apropierea localităţii Boiţa

S.B. Ştirile Zilei /

Încep lucrările de consolidare a DN 7 în apropierea localităţii Boiţa

Lucrările de consolidare a DN 7 în apropierea localităţii Boiţa încep joi, urmând să dureze şase luni, anunţă CNAIR, informează news.ro.

"Joi, 09.06.2022, încep lucrările de consolidare a DN 7, între km 246+500 şi km 251+025, în apropierea localităţii Boiţa. Lucrările se vor realiza pe câte o jumătate de cale, pe sectoare de 200 - 300 m, circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloţi de circulaţie şi cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare", precizează instituţia.

Importanţa acestor lucrări este dată de faptul că acest sector de drum va face legătura DN7 cu secţiunea 1 a autostrăzii Sibiu - Piteşti.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 6 luni.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional